Оренда кавомашини: де замовити цю послугу у Києві

Шукаючи кавоварку для своєї компанії, особливо варто враховувати форму фінансування пристрою. Ви можете вибрати кавоварку як у власність, так і в оренду.

В офісах, де на день перебуває більше кількох десятків людей, купувати власну нерухомість не рекомендується. Дійсно, покупка здається найдешевшим варіантом, але в цьому випадку оренда кавомашини https://headshot.coffee/rent-coffee-machines однозначно зручніша. Професійна кавоварка потребує постійних перевірок, які не завжди враховуються при оформленні гарантії, що, відповідно, призводить до того, що клієнту доводиться оплачувати такі послуги.

Що таке оренда кавомашин?

Послуга оренди кавомашини в Headshot Coffee Co, в залежності від комплектації, включає: доставку та установку машини, можливе підключення води, сервісне обслуговування, включаючи очищення від накипу, регулярну доставку кави. Вирішивши орендувати кавоварку, ви також отримаєте навчання та постійну допомогу по телефону щодо користування машиною у разі виникнення проблем, швидке реагування сервісного центру і заміну машини, якщо несправність неможливо усунути.

Які переваги оренди кавомашин для офісів?

Перевагою оренди кавомашин для офісу перед купівлею є передбачуваність витрат, оскільки вони є постійними та відсутність прихованих, непередбачуваних витрат, пов’язаних з обслуговуванням. Ціни оренди різняться залежно від обсягу кави, що укладається, та розміру кавомашин. На час дії договору компанія обслуговує кавоварку.

Регулярні перевірки дозволяють виключити дрібні несправності і продовжити термін служби кавомашини. Фахівці Headshot Coffee Co подбають про кавоварку, щоб вона довго і ефективно служила вашій компанії та адаптують пропозицію кави та відповідну кавову машину до ваших потреб та бюджету.

До переліку послуг компанії входить:
– обслуговування кавомашини- швидка реакція служби підтримки
– заміна кавомашини
– засоби для чищення, фільтри
– доставка свіжообсмаженої кави у багатьох купажах
– навчання та постійна телефонна допомога в експлуатації кавомашини протягом дії договору.

Для кого розрахована ця форма співпраці та угоди?

Компанія Headshot Coffee Co обслуговує офіси, корпорації, ресторани та готелі. Здає в оренду, обслуговуємо та встановлюємо кавові машини у містах Києві. У пропозиції компанії представлені як автоматичні кавомашини, так і кавомашини з портафільтром відомих брендів.

Коментувати

Попередня стаття

На Зборівщині 74-річний водій заїхав у металеву огорожу (ФОТО)

Наступна стаття

Графік відключення світла у Тернопільській області на 20 липня