Вночі у Тернополі було чути звуки вибуху (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні вночі російські військові атакували Україну дронами-камікадзе. Під час повітряної тривоги в деяких регіонах, зокрема й на Тернопільщині, чули звуки вибухів.

Зранку міський голова Тернополя Сергій Надал закликав мешканців зачинити вікна, адже у повітрі може бути відчутний запах горілості.

Про це повідомляє Telegram-канал Надала.

заклик

Очільник Тернополя закликав містян, які проживають на масивах Дружба, Кутківці, Пронятин, Новий Світ, а також у Білій, міцно зачинити вікна, бо у повітрі може бути відчутний запах горілого після відбою.

У Тернопільській ОВА у свою чергу повідомили, що на місці пожежі працюють працівники ДСНС та поліції. А також закликали при плануванні дня обмежити перебування своє та, особливо, дітей на вулиці, та зачинити вікна в приміщеннях. У Тернопільському районі проводяться заміри якості повітря.

P. S. Під час ранкового брифінгу у Тернопільській ОВА, начальник обласного управління ДСНС Віктор Маслей повідомив, що внаслідок влучання ворожого предмета у ємність з пально-мастильними матеріалами трапилася пожежа на промисловому об’єкті. Постраждалих людей немає. Наразі триває гасіння пожежі.

Читайте також –
Кабмін погодив екс-мера Тернополя на посаду голови Тернопільської ОВА

Коментувати

Попередня стаття

Графік відключення світла у Тернопільській області на 20 серпня

Наступна стаття

На Зборівщині перекинувся автомобіль “Фольксваген”