Ліки від гепатиту: як відновити роботу печінки

Пошкодження клітин печінки може призвести до розладів всього організму. У випадку необхідності придбати ліки від гепатиту та інших захворювань печінки можна в онлайн-аптеці Globalimpex.

До загальних неприємних захворювань, пов’язаних з порушенням функції печінки, а також до перших симптомів її порушення належать: сонливість, нетравлення, розлади концентрації, метеоризм, нудота, апатія, свербіж, пожовтіння шкіри і біль у правому підребер’ї.

Цей останній симптом є одним з найбільш характерних і найчастіше свідчить про проблеми з печінкою. Біль у животі справа під ребрами може бути наслідком тиску збільшеної печінки на прилеглі органи. Знеболюючі при болях в печінці допоможуть зняти ці симптоми. Також слід якомога швидше звернутися до лікаря і почати лікування.

Від чого допомагають ліки для печінки?

Найбільш поширеними захворюваннями печінки є:
1. Вірусний гепатит (Гепатит) – гостре інфекційне захворювання, спричинене гепатотропними вірусами, які ушкоджують печінку. Існує кілька типів гепатиту (A, B, C, D, E і G), і кожен з них характеризується різними симптомами.
2. Медикаментозне ураження печінки – печінка відповідає за метаболізм більшості ліків, тому отруєння лікарськими засобами може призвести до печінкової недостатності.
3. Неалкогольна жирова хвороба печінки (НАЖХП) – фактори ризику включають ожиріння, гіпертонію, діабет 2 типу, метаболічний синдром і літній вік.
4. Цироз печінки – найпоширеніше хронічне захворювання печінки, що призводить до органної недостатності шляхом поступового фіброзу паренхіми. Ураження печінки незворотне, але процес фіброзу можна сповільнити, вводячи ефективні препарати від цирозу печінки.
5. Алкогольне ураження печінки – печінка метаболізує не лише ліки, а й алкоголь. Його надмірне споживання призводить до стеатозу органу, гепатиту та цирозу печінки.

Що містять ліки від гепатиту?

Склад ліків для печінки різноманітний, але найчастіше заснований на рослинних екстрактах з доведеними регенеруючими властивостями. Одним з найпопулярніших речовин є силімарин. Він має детоксикаційну, протизапальну, жовчогінну, жовчогінну та антиоксидантну властивості.

Ще одна речовина, яка використовується при лікуванні печінки – цинарин, який отримують з артишоку. Речовина стимулює секрецію жовчі і вироблення жовчних кислот, знижує рівень холестерину в крові, має антиоксидантні та гепатопротекторні властивості (захищає печінку від токсинів).

Фосфоліпіди також ефективні при лікуванні печінки, оскільки вони допомагають гальмувати накопичення жирів у печінці, підтримуючи їх травлення.

При захворюваннях печінки, підшлункової залози і селезінки також використовують екстракт з листя і стебла рослини, який стимулює виділення жовчі, захищає печінку і полегшує виведення токсинів. Ліки від збільшення печінки в онлайн-аптеці Globalimpex доступні, серед інших: у формі таблеток, капсул і рідин.

Крім перерахованих вище речовин, до їх складу також входять витяжки з кореня барбарису індійського, кореневища куркуми (куркуми), насіння чорного перцю, суцвіть ромашки, плодів кмину, листя м’яти перцевої, листя полину, плодів лимонника і багато інших рослин, дія якого підтримує регенерацію печінки.

Як відновити печінку?

Незважаючи на те, що печінці нелегко щодня, вона винагороджує вас здатністю швидко відновлюватися. Регенерація печінки можлива в деяких випадках навіть лише за 14 днів. Під час такого лікування печінки необхідно припинити вживання алкоголю, обмежити споживання жирів і цукру. Щоб прискорити регенерацію печінки, варто доповнити свій щоденний раціон препаратами для ураженої печінки або травами для печінки.

Коментувати

Попередня стаття

Внаслідок масованої атаки РФ постраждали 15 областей України

Наступна стаття

Графік відключення світла у Тернопільській області на 27 серпня