“Тиха гавань”: цілодобовий догляд за людьми похилого віку

Тиха гавань

Пансіонат “Тиха гавань” забезпечує цілодобовий догляд за людьми похилого віку, хворими та інвалідами.

Будинок для людей похилого віку https://t-gavan.com.ua/uk/ надає комплексні послуги з догляду з проживанням. Персонал закладу перебуває у розпорядженні пацієнта 24 години на добу, 7 днів на тиждень.

Обсяг догляду за літніми людьми визначається спільно з сім’єю з урахуванням індивідуальних потреб пацієнта. На основі детальної співбесіди пансіонат підбирає доглядальниць, які зможуть підтримати пацієнта як у простих, так і більш складних діях.

Професійний та безперервний догляд у пансіонаті

Догляд за літніми людьми вдома часто пов’язані з втомою, стресом, інколи ж навіть із соціальної ізоляцією. Тому варто подумати про організацію догляду таким чином, щоб забезпечити комфорт та безпеку не лише людей похилого віку, а й рідних та близьких. І найкращим варіантом у таких випадках буде пансіонат для людей похилого віку.

У пансіонаті забезпечують безперервність догляду. Це означає, що у разі потреби організують заміну, тому підопічний завжди може розраховувати на підтримку та допомогу доглядальниці. Пансіонат “Тиха гавань” дуже ретельно підбирає співробітників, які завдяки всебічному навчанню та досвіду надають послуги на найвищому рівні.

Регулярний догляд за літніми людьми включає:
1. задоволення повсякденних потреб;
2. гігієнічний догляд;
3. процедури з догляду, рекомендовані лікарем;
4. протидія соціальної ізоляції.

Ваші близькі – ваш найбільший скарб, і ви не можете довірити свій скарб випадковій людині! У пансіонаті “Тиха гавань” розуміють, наскільки важливо для вас вибрати кваліфіковану та надійну доглядальницю для літніх людей, тому докладають усіх зусиль, щоб запропонувати вам лише послуги найкращих!

Догляд за людьми похилого віку в будь-якому обсязі

Літні люди потребують особливого догляду. Залежно від рівня фізичної підготовки їм можуть знадобитися ліки, прогулянки з коляскою, підтримка реабілітації, читання книг, годування або просто приємна бесіда.

У будинку для людей похилого віку “Тиха гавань” є багато кваліфікованих доглядальниць, які з належною повагою та обачністю нададуть людям похилого віку підтримку та необхідну допомогу. Тут адаптують свої послуги в першу чергу до потреб своїх підопічних – зв’яжіться з адміністрацією установи та детальніше ознайомтеся з переліком та умовами всіх послуг!

Коментувати

Попередня стаття

У Зарубинцях зіткнулися NISSAN і Volkswagen. Троє людей травмовано

Наступна стаття

В аварії у Тернополі травмувалися водій і троє пасажирів “Тойоти”