В аварії поблизу Тернополя одна людина загинула і ще двоє – травмовано (ОНОВЛЕНО)

аварія

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася у неділю, 13 жовтня, у селі Лозова, що поблизу Тернополя.

Про це інформують у прес-службі Головного управління ДСНС України в Тернопільській області.

Сьогодні о 18:13 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Лозова Тернопільського району.

Бійці ДСНС оперативно прибули на місце події. Як зʼясувалося, водій не впорався з керуванням та допустив зʼїзд транспортного засобу в огорожу.

Рятувальники за допомогою спеціального обладнання деблокували потерпілого та передали медикам. Внаслідок ДТП одна особа загинула та дві травмовано.

Як повідомили у прес-службі поліції Тернопільщини, водій автомобіля Dacia Logan допустив виїзд за межі проїзної частини дороги та зіткнувся з електроопорою. У результаті удару 19-річний пасажир загинув на місці події, ще одного пасажира й самого водія бригада швидкої з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості госпіталізувала до травматологічного відділення. У кермувальника взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Його слідчі поліції затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

аварія

Читайте також –
У Тернополі водій “Дачії” збив пішохода

Коментувати

Попередня стаття

Таргани в будинку: як їх позбутися

Наступна стаття

У Теребовлі водій “Жигулів” за п’яну їзду отримав 51000 грн штрафу