Електричні плиткорізи: як обрати і де придбати?

електричний плиткоріз

Електричні плиткорізи використовуються для професійного різання керамічної плитки та різних будівельних матеріалів: кераміки, мармуру, каменю, цегли.

Широкий вибір інструментів для роботи з плиткою представлено в Інтернет-магазині Master-tools – увесь товар тут хорошої якості і доступний за цінами.

Плиткорізи: для кого вони призначені?

Електричні плиткорізи забезпечують точний і прямий розріз усіх видів плитки. Вони є ідеальним рішенням для професіоналів, які цінують комфорт і точність у своїй роботі. Робота з електрорізами підвищує комфорт, скорочує час роботи і зменшує втрати на оброблюваному матеріалі.

Електрорізи із завзяттям вибирають професіонали своєї справи. Вони є стандартним обладнанням компаній з ремонту та плитки. Електроріз – це мобільний пристрій. Більшість моделей мають колеса або ручки, які полегшують транспортування та транспортування.

Як правильно вибрати електрорізак?

Вибір правильного плиткоріза залежить від бюджету, який ви хочете виділити, умов роботи та індивідуальних потреб. При виборі правильної фрези слід враховувати підбір відповідних параметрів:
1. потужність пристрою (двигуна),
2. частоту обертання,
3. діаметр відрізного диска,
4. максимальну товщину і довжину різу.

Також важливо, вологим чи сухим буде зріз.

Слід зауважити, що в магазині https://master-tools.com.ua/product-category/vakuumny-prysosky/ можна придбати не тільки інструменти для роботи з плиткою, але й різноманітні аксесуари для її комфортного і безпечного використання.

Застосування плиткорізів

При укладанні плитки дуже важливою є відповідність матеріалу, який укладається. Точного і акуратного різання плитки можна досягти за допомогою електрорізів. За допомогою цього інструменту вдасться з легкістю розрізати будь-який тип плитки. Також можна зробити косі зрізи.

Цим інструментом легко ріжуться такі матеріали, як кераміка, граніт, мармур, камінь, цегла та інші. Ріжучим елементом фрези є алмазний диск, правильний підбір якого є найважливішим. Використання електричного різака замість ручного при укладанні плитки скоротить час роботи, підвищить комфорт роботи, зменшить можливість пошкодження матеріалу під час різання.

Переваги електричних плиткорізів

Основною перевагою електрорізів є точне різання матеріалу. Після різання плитка завжди ідеальна і рівна. Ними можна різати різні матеріали, що свідчить про ще одну перевагу – універсальність. Плиткорізи торгової марки Shijing мають стійку конструкцію і виготовлені з твердих матеріалів, що розширює їх використання.

Вони також можуть бути оснащені додатковими аксесуарами, які ще більше підвищують комфорт роботи. Сюди входять настільні насадки для різання великої плитки, кутники, упори, лазери тощо. Деякі моделі електричних різаків оснащені колесами та ручками, які полегшують транспортування та роботу.

Коментувати

Попередня стаття

Туман і заморозки: прогноз погоди у Тернополі на 20 жовтня

Наступна стаття

У Тернополі водій “Шкоди Фабії” за п’яну ДТП отримав 17000 грн штрафу