Житель Товстенської громади вирощував коноплі поміж кущами малини

коноплі

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта вилучено майже два десятки рослин коноплі та 150 грамів сушеної марихуани.

Оперативники відділення поліції №4 міста Заліщики здобули інформацію про те, що один з жителів Товстенської громади може зберігати заборонені наркотичні речовини. Отримавши постанову суду на проведення обшуку, поліцейські знайшли на території домоволодіння 45-річного чоловіка докази його кримінальної діяльності.

Як повідомляють у прес-службі поліції Тернопільщини, було виявлено та вилучено майже 20 рослин коноплі, вирощення яких «селекціонер» маскував, заховавши поміж кущі малини. Також в помешканні та на подвір’ї було знайдено майже 150 грамів сушених нарковмісних рослин та пристрої для куріння і подрібнення канабісу. Речові докази вилучено та направлено на експертизу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 309 – незаконне зберігання наркотичних засобів та частини 1 статті 310 – незаконний посів конопель Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Читайте також –
Витяг про несудимість: коли і навіщо потрібен та як його отримати

Коментувати

Попередня стаття

На Тернопільщині начальника районного ТЦК затримали на хабарі