ROMA TUZ презентує новий кліп «Помада», присвячений вольовим жінкам

ROMA TUZ

Молода та перспективна співачка ROMA TUZ презентує пісню «Помада» про вольову жінку, яка не хочe вірити у зраду коханого.

За сюжетом пісні, вона до останнього думає, що помиляється. Проте бере усю волю в кулак і залишає того, кому віддала своє серце, пише видання https://pozitciya.com.ua/

«Колись було сказано: «якщо ти любиш двох людей одночасно, вибери другого. Якби ти любив першого, то не закохався б у другого». Ця пісня – власна історія про те, що не завжди жіноча конкуренція через чоловіка принесе те омріяне щастя. Можливо навпаки – це зламає в середині. «Помада» трактує наступне: залишатися сильною та будь у себе на першому місці», – зазначила ROMA TUZ.

Традиційно відеороботу для співачки відзняли PILOTS Production, які також активно співпрацюють з Сергієм Лазановським, 7TEEN’S, OXANA TRACH та іншими артистами. Здається, наче весь відеокліп на трек «Помада» співачка просто ремонтує авто. Проте у цьому є відвертий символізм. Адже автомобіль виступає поламаною душею героїні, яку вона намагається полагодити. Її тендітна душа наодинці переживає усі болючі моменти. Проте її сталевий погляд демонструє силу духу.

«Життя буремне і часто нам доводиться приймати вагомі рішення. І цими рішеннями здається, що ми розбиваємо і себе. Тому ми вирішили показати, що жіноча сила – це щось неймовірне. Жінка здатна «відремонтувати» свою душу та рухатися далі. Так, відремонтувати, як звичайний автомобіль. Я помітила, що за останні роки українські жінки пройшли неймовірну трансформацію. Стали більш вольовими та сильними через події, які ми не обирали. І я ними неймовірно пишаюся та беру приклад. Адже ніколи не потрібно здаватися», – відверто розповіла ROMA TUZ.

Щодо майбутніх релізів та творчих планів на рік, у 2024 році співачка обіцяє ще більше авторських, проте не тільки сольних, але і дуетних треків. І додає: «Буде глибша музика, обіцяю ще більше закохати слухачів у власну творчість».

Коментувати

Попередня стаття

Законопроект про мобілізацію нардепи повертають уряду на доопрацювання

Наступна стаття

Зеленський заявив, що чоловіки мали б повернутися в Україну, хоча б аби платити податки