Військовий одяг та взуття: основні критерії вибору мілітарі одягу

військовий одяг

Не так давно громадяни дізналися про те, що спеціальну тактичну амуніцію можуть носити не лише військові та представники різних спецслужб.

Одночасно з цим пішло і масове виробництво, оскільки попит на вироби підвищеної міцності спостерігається колосальний. Серед перших став пропонувати свої послуги інтернет-магазин Вікінг. Діяльність компанії стабільно розширюється, сьогодні тут можна замовити будь-які речі з категорії “тактичні”.

Військторг — сучасний асортимент видів та моделей

Широкий попит має одяг для військових у представників суміжних напрямів діяльності. У пріоритет при виборі ставляться критерії надійності, міцності та безпеки.

Класифікація сьогодні є досить велика. Насамперед градація здійснюється за сезоном застосування:

  • літній тактичний одяг;
  • зимній військовий одяг.

Також одним із критеріїв при виборі є умови носіння. Для степової зони чи гірської більше підійдуть вироби піщаного відтінку. Взимку найкращим вибором будуть моделі білого чи сірого тону. Для лісистої місцевості пропонуються вироби у комбінації зеленого та коричневого кольору. Для міської місцевості – у різних тонах синього.

Які купити речі для походу?

Одяг в стилі мілітарі представлений різними видами. Залежно від того, куди саме і коли планується вирушити в похід, можна вибрати певну річ з широкого асортименту штанів, костюмів, светрів, а також амуніцію. Саме тактична одежа відрізняється своєю якістю та надійністю, яка так необхідна в поході.

Усі комплекти та окремі вироби повинні мати в основі:

  1.  сертифіковані лекала,
  2. міцні та зносостійкі тканини з властивостями відштовхування вологи, води.

Крім того, вони повинні бути максимально зручними, практичними, ні в якому разі не сковувати рухи. Добре, якщо передбачені додаткові елементи фурнітури та кишені, завдяки яким можна мати при собі багато життєво необхідних предметів, при цьому звільнити руки. Армійський одяг, який надається представникам різних служб, відповідає усім цим вимогам.

Яке купити взуття?

Від того, наскільки зручне та практичне взуття, багато в чому залежить фізична витривалість, ясність розумової діяльності в екстремальних умовах. Тому тактичне взуття — це не лише міцні, а й максимально зручні вироби. В асортименті спеціалізованого магазину пропонуються різні варіанти, у тому числі військові черевики у вигляді берців, зимових черевиків, кросівок. Чому віддати перевагу — варто визначати, орієнтуючись на конкретні умови експлуатації.

Коментувати

Попередня стаття

На війні загинув житель Підволочиської громади Ігор Герцунь

Наступна стаття

На Бережанщині спіймали п’яного тракториста і дали йому 17000 грн штрафу