Натуральний крем для обличчя: як обрати та де купити

Сьогодні в моді натуральність. Це стосується усього, зокрема, й косметики.

Особлива увага приділяється доглядовій косметиці, тобто – кремам, сироваткам, тонерам та іншим елементам, направленим на очищення, живлення, зволоження тощо.

Проте серед величезного різноманіття виникає питання – як обрати та де купити натуральний крем для обличчя. Про це ми і поговоримо.

Як обрати крем для обличчя

Аби косметика не лише принесла всю користь, але й не нашкодила, її слід правильно обрати та застосовувати. Так, косметологи та б’юті-експерти радять звертати увагу на такі фактори:

  1. Вік. Багато засобів для шкіри обличчя мають вікові обмеження: 25+, 35+, 45+ і т.д. Залежно від віку, в складі крему різниться концентрація та кількість елементів.
  2. Призначення. Дуже важливо знати, для чого саме крем вам потрібен. За цією ознакою косметика ділиться на десятки видів – для детоксу, зволоження, освітлення, проти зморшок, зміцнюючий, відновлювальний тощо. Універсальними вважаються креми для зволоження та детоксу, проте навіть вони не завжди підійдуть для чутливої чи схильної до алергії шкіри.
  3. Тип шкіри. Всього є нормальна, суха, жирна та комбінована. Для кожного типу є своя доглядова косметика, направлена на правильне зволоження, нормалізацію роботи сальних залож та секрецію. Важливо: додатково виділяють проблемну та чутливу шкіру. Перший варіант потребує спеціального догляду за втручання дерматолога чи косметолога.
  4. Час доби. Креми є денні (з СПФ), нічні, універсальні.
  5. Компоненти. Не обов’язково вивчати всі складові, проте запам’ятайте – чим менше їх в кремі, тим натуральнішим він є.

Важливо: для правильного вибору косметики слід зважати на всі нюанси загалом.

Де купити доглядову косметику

Сьогодні косметику продають майже на кожному кроці. Проте, купляючи її будь-де, ви ризикуєте натрапити на підробку.

Аби не стати жертвою обману, слід обирати перевірених дилерів. Саме до таких відноситься інтернет-магазин «Еко-косметика». Серед переваг дилера:

  1. Великий асортимент доглядової косметики.
  2. Лише якісні товари від відомих брендів.
  3. Приємні ціни.
  4. Велика програма лояльності для постійних клієнтів.
  5. Швидка доставка – до п’яти діб.
  6. Оплата на карту при оформленні замовлення чи готівкою при отриманні товару.

Як бачимо, вибір косметики сьогодні величезний. Проте, аби креми подіяли (а не нашкодили!), їх слід правильно обирати. Також важливо купляти косметику лише в перевірених дилерів, аби не натрапити на підробку. Тут на допомогу прийде інтернет-магазин «Еко-косметика» з великим асортиментом якісної доглядової косметики.

Коментувати

Попередня стаття

Робота у Підволочиську: свіжі вакансії за березень

Наступна стаття

У Коропецькій громаді спіймали двох чоловіків, які незаконно добували камінь