Особливості та види конвеєрних систем

Як підвищити ефективність роботи логістичних центрів? За допомогою спеціалізованого конвеєрного обладнання, яке необхідне для переміщення вантажів між складськими зонами.

Воно допомагає зменшити трудовитрати на обробку продукції, а також значно підвищити рентабельність складу.

Сучасні транспортерні системи розраховані на навантаження в режимі 24/7. Вони витримують високі навантаження та працюють без зупинок за умови регулярного обслуговування обслуговування. Конвеєри поєднують різні зони логістичного центру, а також дозволяють забезпечити сортування та розподіл вантажів найвигіднішими маршрутами. Транспортери можуть працювати з будь-якими видами товарів. Вони повністю безпечні та значно підвищують ефективність складів.

Види обладнання

Сучасні виробники пропонують клієнтам кілька типів конвеєрного обладнання:

  1. Стрічкові моделі. Робочою частиною цих конвеєрів є спеціальна полімерна стрічка, яка служить для переміщення вантажів. Рух може здійснюватися горизонтально та під певним кутом. Подібні моделі вважаються універсальними — вони підходять для будь-яких логістичних центрів.
  2. Рольганги. Замість стрічки в них використовуються ролики, що обертаються навколо своєї осі. Таке обладнання дозволяє підвищити швидкість транспортування товарів між складськими зонами, знизити загальний рівень трудовитрат, а також зменшити тимчасові затримки на обробку продукції.
  3. Вертикальні моделі. Необхідні для підіймання вантажів на задану висоту. Таке обладнання встановлюється на тих складах, на яких обробка товарів проводиться на кількох рівнях. Це значно підвищує ефективність роботи. Вертикальні конвеєри працюють із будь-якими видами товарів.

У продажу представлені інші різновиди цього обладнання. Зверніться до фахівців: вони допоможуть підібрати відповідні моделі та забезпечать їхнє постачання на ваш склад.

Плюси конвеєрів

До переваг цих систем належать:

  1. Доступна вартість. Конвеєрне обладнання відносно недороге. При цьому воно швидко окупає зроблені інвестиції завдяки економії коштів та підвищенню ефективності роботи.
  2. Тривалий термін служби. При правильному обслуговуванні конвеєри працюють десятиріччями, без капітального ремонту та серйозних вкладень.
  3. Універсальність. Це обладнання дозволяє працювати з різними типами товарів. Воно здатне переміщати вантажі на будь-які відстані та підіймати чи опускати їх на різні рівні.

Ще одна перевага конвеєрних систем полягає в їхній модульності. Завдяки цьому полегшуються процеси монтажу обладнання. Також ви завжди зможете масштабувати наявні лінії, додавши нові вузли та елементи.

Якщо бажаєте придбати якісні конвеєрні системи та комплектуючі, то варто звернутися до компанії KAPELOU. Вона пропонує клієнтам вигідні умови співробітництва. Компанія займається підбором, виготовленням та монтажем конвеєрів та іншого складського обладнання, а також його обслуговуванням.

Коментувати

Попередня стаття

У Чортківському районі директор коледжу попався на хабарі у розмірі 32500 гривень

Наступна стаття

Романтика квітів: Найромантичніші квіти для подарунків коханим