Тонометри Gamma: огляд найпопулярніших моделей

Тонометр — це медичний прилад, призначений для вимірювання артеріального тиску. Його широко використовують як в лікувальних установах, так і в побуті.

Сучасна медична індустрія пропонує багатий вибір тонометрів, які люди можуть використовувати самостійно, не маючи медичної освіти. Один із надійних варіантів — тонометри Gamma. Вони відрізняються зручністю та довговічністю використання, тому підійдуть для самоконтролю артеріального тиску та супровідних показників.

Чим особливі пристрої вимірювання тиску фірми Gamma?

Бренд Gamma походить з Великобританії та вже давно завоював світове визнання завдяки високій якості виробів та інноваційному підходу до їх виробництва. Ця компанія стала абсолютним лідером продажів медичної техніки, починаючи з 2016 року, завдяки її упору на якість продукції та розширенню сервісних послуг. Через такий підхід компанія працює на ринку України успішно вже понад 20 років. Торгова марка також створила масштабну мережу сервісних центрів, які забезпечують професійне гарантійне та післягарантійне обслуговування, що є ще одним показником надійності вимірювальних пристроїв. При цьому прилади відрізняються довготривалою роботою та зносостійкістю.

Де та якого типу краще купити тонометр Gamma?

Тонометри Gamma користуються великою популярністю, завдяки простоті конструкції та зручності використання. Компанія пропонує три типи приладів:

  1. Автоматичні. Вони мають електронний дисплей, на якому великими цифрами відображаються актуальні показники вимірювання. Їх можна використовувати для визначення тиску як через зап’ястя, так і через плече. Такі мають функцію збереження останніх показників та відображають помилку при неправильному використанні. При простої відбувається автоматичне вимикання, щоб заощадити заряд батарейок. Деякі моделі мають функцію визначення аритмії.
  2. Напівавтоматичні. Відрізняються від автоматичних тим, що накачування повітря відбувається вручну.
  3. Механічні. Ці моделі вимагають ручного керування для накачування повітря і вимірювання тиску, але не залежать від елементів живлення, тому підходять для рідкого користування, мандрівок.

Вибір типу тонометра залежить від особистих потреб і зручностей. В стаціонарних умовах краще використовувати автоматичні пристрої. Якщо немає стабільної можливості забезпечувати елементами живлення, краще надати перевагу механічним моделям, проте для користування такими потрібен хороший слух.

Інтернет-магазин “Медтехніка Лайф” пропонує широкий асортимент тонометрів Gamma. Купити кращу для користувача модель допоможуть професійні консультанти. Вибір пристрою повинен бути обґрунтований і враховувати особисті потреби та умови використання.

Коментувати

Попередня стаття

В аварії на Тернопільщині загинув тракторист

Наступна стаття

На Бучаччині поліціянти допомогли місцевому мешканцю розшукати худобу