4 функції м’ясорубок, про які ви не знали

Для чого купують побутову м’ясорубку? Із її назви очевидно, що насамперед — для подрібнення м’яса та субпродуктів із подальшим обробленням у різноманітних стравах.

В асортименті сучасних магазинів представлено моделі з додатковими насадками, які перетворюють звичайну м’ясорубку на потужний і багатофункціональний комбайн. Осінній період у Львові — час вигідних цін на гуртових базарах. Сезонні знижки на велику кількість продуктів приваблюють покупців з усього Львова та околиць. Не втрачайте час: закупайте м’ясо, субпродукти, рибу та овочі, а сучасна м’ясорубка допоможе зробити чисельні заготовки та смачні страви.

1. Витискання соку

У будь-який сезон року варто заряджати організм дозою вітамінів зі свіжих фруктів та овочів. Оптимальне рішення — це витискати смачний сік, роблячи цікаві мікси. Спеціальні насадки на електром’ясорубку дають змогу це зробити.

  1. За допомогою цього девайса та спеціального преса можна вичавлювати сік із цитрусових. Половинку фруктів треба класти на спеціальну насадку конусної форми. Під час обертання її ребра активно витискають рідину прямо в склянку.
  2. Шнекова насадка активно зминає ягоди, фрукти та овочі, після чого протискає отриману масу через спеціальну решітку всередині конструкції. Частково м’якуш потрапляє до склянки, тому сік виходить більш щільним та яскравим на смак.

Плануєте консервувати томатний сік? Варто заздалегідь купити м’ясорубку у Львові зі шнековою насадкою. Вона дає змогу з максимальним ККД вичавити рідину з овочів для подальшого приготування ароматного гаспачо, томатного соку чи домашнього кетчупу.

2. Формування котлет

Якщо одна з ваших улюблених страв — бургери, то швидко сформувати котлети під спеціальні булочки допоможе додаткова насадка на м’ясорубку. Вона дає змогу швидко зробити котлети необхідної форми, діаметра й товщини. Готовий перемелений на м’ясорубці фарш потрапляє в спеціальну форму, де спресовується та набуває правильних форм.

3. Набивання ковбаси

Що може бути смачнішим за свіжосмажену домашню ковбасу зі свіжого м’яса? Без спеціального обладнання процес її приготування займає досить багато часу. Використовуючи відповідну конусну насадку, можна швидко зафіксувати ковбасну оболонку та начинити її свіжозмеленим фаршем. Зав’язуйте оболонку, смажте та смакуйте готовою стравою. Вибрати м’ясорубку з такою функцією можна в каталозі Алло.юа у Львові.

4. Шинкування

У комплекті з сучасною м’ясорубкою можуть постачатися терки для шинкування та аксесуари для нарізання кубиками. Це спеціальні насадки з гострими лезами, які встановлюються всередині девайса та через які проходять овочі й фрукти для подальшого ретельного нарізання. Використовуйте можливості сучасних побутових девайсів для економії власного часу та отримання високоякісного результату приготування страви.

Коментувати

Попередня стаття

Поїхав на червоне: у Заліщиках водій вантажівки на залізничному переїзді збив шлагбаум

Наступна стаття

Робота у Бережанах: свіжі вакансії за жовтень