Усунення засмічення унітазу: як із цим боротися та хто може допомогти?

Незалежно від того, маємо ми справу з приватним чи громадським туалетом, проблема засміченого зливу є неприємною.

Це досить дискомфортна ситуація, під час якої неможливо скористатися туалетом, а також не підтримується гігієнічний режим у приміщенні. Особливо, якщо ми маємо справу з туалетом, яким користується багато людей, наприклад, у торговому центрі, супермаркеті, ресторані чи кінотеатрі. Впоратися із цією неприємною проблемою допоможе https://trubolub.com.ua/uslugi/ustraneniye-zasora-unitaza/.

Домашні способи прочищення туалетних труб

Якщо для розблокування засміченого унітазу не хочеться використовувати шкідливі хімічні речовини, можна спробувати домашні засоби. Перший із них – це змішати засіб для миття посуду з теплою водою і вилити суміш в унітаз. Далі слід почекати 10-20 хвилин і після цього ще раз полити теплою водою та змити унітаз.

Другий спосіб – це використання харчової соди та оцту. Немає необхідності змішувати обидва інгредієнти. Просто слід насипати кілька столових ложок харчової соди в забитий унітаз, потім додати оцет і змити воду через кілька хвилин.

Якщо використання цих простих домашніх способів не допомогло, тоді проблема засмічення водостічних труб значна складніша і в таких випадках все ж таки варто звернутися до спеціалістів, які мають відповідне обладнання та досвід роботи з прочищення каналізаційних труб.

Компанія “Труболюб”: аварійна прочистка каналізації

Послуги з аварійної прочистки каналізації надає компанія “Труболюб”. Фахівці компанії добре знають свою справу та мають усе необхідне обладнання для виконання найскладніших завдань із прочищення труб та каналізації. Про це власне свідчать і численні позитивні відгуки тих клієнтів, які уже користувалися їхніми послугами.

Забило мийку, ванну чи унітаз? Трапилося це вдома, в офісі, ресторані, магазині чи іншому закладі? Звертайтеся за допомогою у “Труболюб”. Усі роботи з прочищення будуть виконані якісно, максимально швидко та за розумними цінами. Оплата здійснюється тільки після виконання роботи.

Фахівці команди “Trubolub” працюють у Києві та Київській області, у Львові, Одесі та в Закарпатті.

Якщо неприємність із забитим унітазом трапилася у п’ятницю ввечері чи у суботу вранці, не падайте у відчай. Звертатися можна у будь-який час доби та в будь-який день тижня, допомога в прочищенні каналізаційних труб надається в режимі 24/7.

Коментувати

Попередня стаття

Продвижение сайтов в поисковиках: почему это важно?

Наступна стаття

У Чорткові водій “Інфініті” скоїв ДТП: одна людина загинула, і 4 – травмовано