Тюнінг База: де придбати запчастини та аксесуари для авто

Тюнінг База

Тюнінг автомобіля поділяється на два типи механічний та візуальний.

У той час як для деяких людей зовнішній вигляд має першочергове значення і може справляти дивовижний ефект у спостерігачів, механічний автотюнінг може перетворити звичайну сімейну машину на справжнього дорожнього монстра.

Модифікація двигуна та інших систем автомобіля дозволяє досягти кращих значень таких параметрів, як максимальна потужність, прискорення, максимальна швидкість і крутний момент. Зміни стосуються не лише двигуна, а й паливної, приводної, впускної, гальмівної, випускної систем, охолодження та підвіски.

Інтернет-магазин тюнінгу – пропозиція

Компанія Тюнінг База пропонує безліч аксесуарів, які покращать характеристики вашого автомобіля.

Механічні частини та вузли

У каталозі Інтернет-магазину представлені всі види з’єднувачів, ніпелів і наконечників, а також затискачі і хомути. Тут присутні масла та присадки, а також деталі, що дозволяють модифікувати системи охолодження, впуску, гальмування, вихлопу та зарядки.

Кузовні елементи та освітлення

У цю категорію входять предмети, необхідні для візуального макіяжу. Це включає: бампери, спойлери та закрилки, подовжувачі бамперів, решітки та заглушки, а також сітки на бампери. Це ще не все. Також в асортиментні представлені бічні пороги, тюнінг ліхтарів, фарби, плівка, застібки та інші аксесуари.

Внутрішнє оздоблення

Інтер’єр автомобіля також має величезний потенціал для модифікації. З допомогою Інтернет-магазину Тюнінг База ви можете змінити кермо, ручку перемикання передач, чохли на сидіння, сидіння з аксесуарами для ременів і ремені безпеки. В асортименті також перемикачі та панелі, автомобільні килимки, індикатори та годинники, контролери замків, сонцезахисні козирки, датчики паркування, короткі перемикачі передач та автомобільна електрика.

Підвіски

Модифікація двигуна (і, отже, підвищення продуктивності) вимагає поліпшення параметрів підвіски. Більш жорсткі пружини підвищують контроль над автомобілем і покращують задоволення від водіння. У магазині тюнінг-запчастин є поліуретанові втулки, спортивні пружини, підвіски, окремі деталі, адаптери та комплекти рульового управління, а також набори для розвалу.

Диски та аксесуари

Серед ряду товарів для автомобілістів представлені численні аксесуари для коліс, а також окремі алюмінієві диски та цілі набори. Завдяки різноманітності асортименту обов’язково для кожного клієнта знайдеться дизайн, який виправдає всі очікування.

Автокосметика

Візуальних змін недостатньо, якщо за автомобілем не буде належного догляду. У каталозі Інтернет-магазину також можна знайти засоби для чищення кузова та салону автомобіля, автокосметичні набори та фарбувальні аксесуари.

Тюнінг База – переваги

Інтернет-магазин tuning-baza орієнтується на сучасні рішення та широкий вибір. У розпорядженні клієнтів до кількох сотень позицій з певної категорії. Завдяки цьому можна легко знайти елемент, який підійде під конкретний автомобіль. Різноманітність також перетворюється на унікальність кожного проекту. Тюнінг База є перевіреним партнером для всіх любителів модифікації автомобілів.

Коментувати

Попередня стаття

У тернопільському парку виявили чемодан з тілом мертвої жінки

Наступна стаття

На Кременеччині перекинувся автомобіль. Пасажирка загинула