Корм холістик для котів та собак: чому варто звернути на нього увагу?

корм для котів

Якість їжі є вирішальною для здоров’я та благополуччя тварин. У відповідь на зростаючі очікування власників собак і котів були створені корми холістик.

Чому варто звернути на корм холістик для котів та собак і які його переваги?

Холістична їжа – що це означає?

Холізм, від якого карми отримали свою назву, означає цілісність. У випадку з годуванням домашніх тварин мається на увазі підхід до організму таким чином, щоб він залишався здоровим – всі його елементи (окремі органи і системи, включаючи психіку) повинні нормально функціонувати.

Комплексний догляд за домашніми тваринами – забезпечення їм відповідної кількості фізичних вправ і розумової праці, хороші умови проживання та обмеження стресових ситуацій – доповнюється правильним харчуванням, що найкраще відповідає потребам організму собаки чи кішки.

Холістик – це продукти найвищої якості. Вони підтримують функціонування організму на всіх рівнях, а їх склад задовольнить навіть найвибагливіших власників домашніх тварин, таких як собаки і коти. Завдяки використанню новітніх технологій можна годувати своїх вихованців натуральними інгредієнтами і при цьому не відмовлятися від зручності використання готових кормів.

Холістичні виробники продуктів харчування суворо дотримуються правил, які забезпечують найвищу якість інгредієнтів. Вони не використовують наповнювачі, які можна знайти в менш якісних кормах – зазвичай це каші, які важко перетравлюються собаками та котами. Справжні харчові потреби тварин стоять на першому плані. І ці потреби повністю задовольняються лише натуральними інгредієнтами.

Переваги холістичних кормів

Корми холістік мають багато переваг. Важливо, що вони характеризуються високим вмістом м’яса та продуктів тваринного походження, часто кількох різних видів (наприклад, птиця, баранина, дичина, риба), завдяки чому вони забезпечують організм усіма необхідними амінокислотами.

Зернові культури, які зазвичай використовуються в інших продуктах харчування, були замінені набагато більш здоровими та легше засвоюваними фруктами та овочами, часто з органічного землеробства. Вилучення зернових із цілісних продуктів означає, що вони не містять глютену. Також обмежили вміст вуглеводів, відповідальних за зайву вагу. На їх місці знаходяться природні жири тваринного і рослинного походження, які є джерелом енергії.

Вітаміни та мінерали додаються не у вигляді штучно отриманого порошку, а у вигляді натуральних продуктів, що містять ці інгредієнти. Холістична їжа включає, серед іншого: екстракт насіння льону, куркуми та юки, а також трави та пробіотики, які мають оздоровчі властивості та підтримують природний імунітет організму.

Корми Holistic не містять штучних барвників, консервантів та інгредієнтів, які можуть викликати алергічні реакції, тому рекомендовані для годування тварин-алергіків. Корми холістік – відмінний варіант для вихованців будь-якого віку та розміру.

Широкий асортимент продуктів, які використовуються у виробництві, дозволяє отримувати натуральні та здорові продукти харчування з різноманітних інгредієнтів. Господарі можуть бути впевнені, що знають, що містять гранули, насипані в миску, і водночас можуть бути впевнені, що страви поживні та правильно збалансовані.

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця

Наступна стаття

У Тернополі внаслідок ДТП велосипедист отримав важкі травми