Сучасний телевізор недорого: де купити і як обрати?

телевізори

Для багатьох людей телевізор все ще залишається основним обладнанням у домі.

Зазвичай ці пристрої призначені для прийому телевізійних сигналів, але зараз вони також використовуються для ігор або відтворення відео. З цієї причини телевізори використовуються для підключення ігрових приставок, DVD-програвачів і домашніх кінотеатрів. Цікавить запит купити телевізор Київ – тоді Вам сюди: у пропозиції Інтернет-магазину “SmartMAG”  представлена побутова техніка на будь-який гаманець, з різноманітними технологіями та рішеннями, які неодмінно задовільнять, навіть найвибагливіші, вимоги.

Купівля телевізора – вибір розміру екрану і роздільної здатності

Одним з найважливіших параметрів при покупці телевізора є розмір екрану, виражений по діагоналі в дюймах. Більше не завжди означає краще. Розмір екрану слід пристосовувати до відстані, з якої ви будете дивитися телевізор, а отже, і до розміру кімнати.

Перш ніж зважитися на покупку телевізора, також слід взяти до уваги матричну технологію. Доступні чотири варіанти, які по-різному впливають на параметри телевізора.

Найстарішою технологією, яка зараз використовується, є LCD: пікселі підсвічуються лампами CCFL. Такі телевізори гарантують відносно гідну якість зображення за невисоку ціну.

У LED-телевізорах панель підсвічується за допомогою світлодіодних ламп. Це покращує якість зображення та дозволяє краще відтворювати колір.

QLED-телевізори мають панель, що підсвічується блакитним світлом, яке змінюється на інші кольори за допомогою мікроскопічних квантових точок, що робить кольори більш яскравими та насиченими, а колірний діапазон ширшим, ніж у LCD та LED-телевізорах.

Найдосконалішою і водночас найдорожчою технологією екранів, наявною на ринку, є OLED. Матриця складається з органічних світлодіодів, розміщених на спеціальних панелях, кожен з яких генерує світло незалежно один від одного. OLED-телевізори забезпечують ідеальне зображення та загалом вищу якість кольору, а також кращу контрастність і кути огляду.

Додаткові функції на телевізорах

Якщо ви хочете підключити до телевізора багато інших пристроїв, зверніть увагу на роз’єми. Оптимально буде вибрати телевізор, який має не менше 2 роз’єми HDMI і USB і оптичний роз’єм. Також стандартом стає наявність модуля WiFi.

При покупці телевізора також варто звернути увагу на режим HDR, який забезпечує яскравість зображення, подібну до тієї, що записується через людське вікно, більш широкий діапазон кольорів і вищу плавність зображення. Природність світла також означає, що зображення не втомлює очі.

Якщо цікавлять можливості Інтернет-телебачення слід перевірити чи підтримує телевізор функції Smart TV і які функції.

Коментувати

Попередня стаття

Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження

Наступна стаття

6 футбольних ігрових автоматів, які варто спробувати онлайн – Golden Boot Football та інші