MAN сервіс в Україні – комфорт клієнта та комплексне обслуговування

сервіс вантажівок МАН

Cервісний центр https://mantruck.com.ua/  забезпечує комплексну пропозицію у ремонті вантажних автомобілів марки MAN та надійний підхід до кожного замовлення.

Товариство “Агротраксервіс” є офіційний дилером компанії MAN в Україні. Сучасна станції ремонту, яка розташована у Житомирі, дозволяє оперативно усунути будь-яку несправність. Сервісний центр також надає послуги з обслуговування напівпричепів і причепів, післяаварійного ремонту тощо. Також готує автомобілі до екологічної експертизи та ремонтує кондиціонери.

Чому варто скористатися послугами MAN сервісу?

Багаторічний досвід роботи на ринку та кваліфікований персонал, який постійно навчається та отримує новий досвід, дозволяє сервісному центру MAN надавати клієнтам послуги найвищого рівня. Робота з оригінальними запчастинами мінімізує непотрібні ризики, пов’язані з експлуатацією автомобіля в майбутньому.

Ремонт, який виконують фахівці компанії “Агротраксервіс”, дозволяє безпечно використовувати транспортні засоби, навіть у важких умовах і з підвищеною частотою. Для кожного клієнта гарантовані індивідуальний підхід, професійні консультації та допомога у з’ясуванні всіх сумнівів щодо несправностей автомобіля, використовуваних запчастин та інших питань, пов’язаних з ремонтними роботами та сервісними послугами.

Офіційний сервіс MAN у Житомирі – оригінальні запчастини

Офіційний сервіс вантажівок MAN у Житомирі – це місце, де використовуються тільки оригінальні запчастини. Вони виготовлені відповідно до всіх вимог виробника та з використанням новітніх технологій. Компанія https://mantruck.com.ua/man-service/ спеціалізується на ремонті вантажівок та автобусів.

Звернувшись за допомогою у сервісний центр, клієнт отримує автомобіль, обслугований командою кваліфікованих механіків, які працюють з використанням найкращих інструментів і запчастин відповідно до рекомендацій виробника. Користуватися регулярним техобслуговуванням автомобіля варто не тільки протягом гарантійного терміну, але особливо після тривалої експлуатації. Це дозволить уникнути серйозних несправностей і збільшити термін служби всієї системи.

Товариство “Агротраксервіс” є офіційним сервісним центром MAN – виконує різні види ремонту, діагностики та гарантійного і післягарантійного обслуговування. За плечима компанії багаторічний досвід усунення несправностей та монтажу паркувальних систем опалення цього виробника. Компанія працює професійно та якісно, ​​тому може швидко виконати будь-яке замовлення.

Коментувати

Попередня стаття

Впровадження та важливість використання програмного забезпечення DigitalLab від компанії DIGITAP

Наступна стаття

У Бучачі водій “Фольксвагена” за п’яну їзду отримав 34000 грн штрафу