Стайлер для волосся від Dyson: де купити за найкращою ціною

стайлер Dyson Airwrap

Сучасні стайлери для волосся прийшли на зміну громіздким та малофункціональним плойкам.

Тепер у руках модниць не тільки засіб для завивки волосся, а й прилад для створення будь-якої зачіски – об’єм, кучері різного діаметру, голлівудські хвилі або абсолютно пряме волосся – все, що тільки забажається. Інноваційні технології дозволяють надійно захистити локони від негативного впливу гарячої температури, а шкіру рук та голови – від опіків. В інтернет магазині dyson-service.com.ua можна купити стайлер для волосся Dyson за найнижчою ціною.

Види стайлерів

Багатофункціональний – має безліч насадок, призначений для домашнього використання, випрямлення, накручування, створення прикореневого об’єму, температурного сушіння, створення хвиль та ефекту гофре.

Монофункціональний – використовується в салонах краси, має 2 вузькоспеціалізовані функції – сушіння та завивка.

Автоматичний – з’єднує основні функції для створення різних зачісок, має кілька насадок і режимів роботи.

Як вибрати хороший стайлер

Потрібно звернути увагу до матеріалу робочої поверхні. Краще вибрати керамічний прилад, він надійно захистить волосся за впливу високої температури. Оптимальна потужність стайлера – 0,1 кВт для домашнього використання та 1,5 кВт – для салонного. Також найкраще підбирати мобільну модель.

Особливо цікавий бездротовий стайлер – його можна постійно брати із собою у поїздки чи відрядження. Або ж вибрати модель, яка працює від батареї. Також важливо підібрати пристрій із наявністю додаткових функцій – терморегуляцією, функцією холодного обдування, іонізацією, інфрачервоним випромінюванням.

Стайлер Dyson Airwrap та його переваги

Серед великого асортименту сучасних девайсів варто звернути увагу на продукцію британського бренду Dyson. Основними перевагами цього гаджету є:
1. Потужний двигун;
2. Спеціальна система контролю повітря;
3. Наявність унікальних насадок;
4. Наявність чотирьох режимів нагріву;
5. Доступна ціна.

Окрім того слід відзначити, що стайлер Дайсон має в комплекті багато насадок, завдяки яким цей пристрій стає багатофункціональним.

За допомогою стайлеру Dyson Airwrap можна:
1. Підсушити волосся;
2. Зробити об’ємний ефект;
3. Закрутити волосся;
4. Вирівняти волосся;
5. Розгладити волосся.

Де придбати стайлер Dyson Airwrap?

Стайлери Dyson та іншу продукцію цього популярного британського бренду можна придбати в Інтернет-магазині dyson-service.com.ua. За допомогою популярних поштових сервісів оперативна доставка товару здійснюється по всій території України. А у більшості обласних центрів доступна безкоштовна доставка замовлень. Окрім того магазин регулярно влаштовує різноманітні акції, під час яких можна придбати товар із суттєвими знижками.

Коментувати

Попередня стаття

Про мовно-рецептурні загадки

Наступна стаття

В аварії на Кременеччині загинув пасажир легкового авто (ФОТО)