Кондиціонер: який вибрати і де купити

кондиціонер

Кондиціонери, які раніше асоціювалися з офісними приміщеннями, все частіше з’являються в житлових інтер’єрах.

Влітку, коли починає тиснути спека, достатньо і хвилини, щоб насолодитися приємною прохолодою. Однак сучасні кондиціонери http://bt-service.ua/uk/kondicionery/ , які пропонує Інтернет-магазин “БТ-сервіс”, забезпечують не тільки охолодження, але й можливість контролювати температуру в кімнатах і навіть мають функцію очищення повітря.

Хороший кондиціонер – що він повинен мати?

Вибір кондиціонера повинен бути продиктований очікуваннями покупця. Випускаються різні пристрої цього типу: портативні, спліт або мультиспліт. Також вони можуть відрізнятися функціоналом і способом роботи.

Тиха робота

Асоціація кондиціонера з шумною роботою також може залишитися в минулому. Сучасні домашні кондиціонери http://bt-service.ua/uk/kondicionery/kondicionery-midea/ відрізняються тихою роботою внутрішнього блоку.

Управління Wi-Fi

Пульт дистанційного керування кондиціонером більше не є просто бездротовим пультом. Завдяки сучасним технологіям управління кондиціонуванням повітря виходить на абсолютно новий вимір. Завдяки простому та зручному бездротовому інтерфейсу надається доступ до дистанційного керування кондиціонером за допомогою смартфона, планшета чи комп’ютера.

Фільтри в кондиціонерах

Кондиціонери оснащені повітряними фільтрами, завдяки яким вони очищають повітря в приміщенні. Фільтри дезінфікують і серед іншого: від бактерій, вірусів, найпростіших або грибкових клітин.

Енергозбереження

Кондиціонер завжди асоціюється з приємною прохолодою. Однак варто знати, що бувають і кондиціонери з функцією обігріву. Такий пристрій запропонує як обігрів, так і охолодження – все відповідно до потреб користувача.

Який кондиціонер обрати для дому: спліт чи мультиспліт?

Кондиціонер спліт або мультиспліт – це ще один вибір для покупця. Чим саме вони відрізняються?

Спліт кондиціонери

Набагато частіше в будинках використовуються спліт-кондиціонери. Обслуговує лише одну кімнату (має один внутрішній і один зовнішній блоки). Особливо використовується у вітальні та спальні. У цьому випадку кондиціонер оснащений окремим джерелом живлення. Спліт-кондиціонер виконує свою основну функцію та залишається високоефективним.

Кондиціонери мультиспліт

Мультиспліт-кондиціонери мають кілька внутрішніх блоків (5-9), і підключаються до одного зовнішнього блоку. Це робить їх ідеальними для великих об’єктів, наприклад, офісних будівель або готелів. Кондиціонер мультиспліт може обслуговувати навіть кілька кімнат одночасно.

Скільки електроенергії споживає кондиціонер?

Енергоспоживання кондиціонера, очевидно, залежить від його потужності. Сучасні кондиціонери мають відносно низьке енергоспоживання, особливо в порівнянні з пристроями, які використовувалися кілька років тому.

Коментувати

Попередня стаття

На Зборівщині п’яний водій “Опеля” скоїв ДТП і отримав 40800 грн штрафу

Наступна стаття

Робота у Тернополі: 10 вакансій червня із зарплатою понад 30000 гривень