Магазин DasHaus: обираємо аудіосистеми для дому

аудіосистеми

Зазвичай при виборі домашнього кінотеатру чи стереосистеми ми враховуємо її призначення, місце установки та ціну.

Домашня акустична система – як вибрати?

На ринку представлений широкий асортимент домашніх аудіопродуктів. В Інтернет-магазині акустичної техніки Das haus є вибір з безлічі систем і рішень, завдяки яким ви зможете адаптувати свою домашню аудіосистему до своїх потреб. Щоб зробити правильний вибір, необхідно врахувати кілька основних факторів:
1. Наскільки для вас важлива якість відтвореного звуку?
2. Ви частіше слухаєте музику вдома чи, наприклад, в офісі?
3. Звук найчастіше буде відтворюватися в кімнаті з якою акустикою і поверхнею.
4. На яких рівнях гучності аудіосистема найчастіше відтворює музику?
5. З якими аудіоджерелами працюватиме аудіосистема – це будуть стаціонарні пристрої, наприклад, Blu-ray плеєр, CD-плеєр чи комп’ютер, смартфон чи MP3-плеєр?

Набір колонок для дому

Для більшості людей, незалежно від ціни, найбільш вирішальними факторами при виборі пристрою є як естетика, так і звук. Однак не варто забувати про те, в яких умовах буде працювати аудіосистема – це, власне, найважливіший елемент, який необхідно враховувати.

Отже, якщо це одна з найбільших кімнат у вашому домі, і тут найважливішим критерієм є висока якість звуку, вам варто розглянути класичну стереосистему або багатоканальний домашній кінотеатр, або активні колонки.

Усі ці комбінації можна використовувати для відтворення саундтреків із фільмів і, що найважливіше, музику можна слухати на дуже високих рівнях гучності з усіма видами ефектів.

Акустичні системи, колонки та активні колонки – що обрати?

Для якісного відтворення двоканальної музики варто вибрати активні колонки або класичну стереосистему. Проте любителям кіноефектів чи концертної атмосфери точно буде краще в компанії домашнього кінотеатру.

Стереосистема – для кого?

Стереосистеми представляють високу якість звуку – дуже хороше відтворення музики з точки зору тембру, простору, динаміки і вірності у повному діапазоні, включаючи баси з вражаючою гамою. Більше того, вони надають великий простір для експериментів у пошуку звуку з певним характером. Стереосистеми виберуть люди, які хочуть насолоджуватися відмінними музичними ефектами під час прослуховування улюбленого плейлиста, а також музикою з фільмів.

Чому варто вибрати активні колонки?

1. Компактна форма і висока функціональність;
2. Сумісність з різними джерелами звуку завдяки широкому діапазону входів і підтримці технології Bluetooth;
3. Легка і проста конфігурація (не вимагає використання зовнішніх підсилювачів);
4. Хороший звук.

Домашній кінотеатр – переваги

1. Звукові ефекти, схожі на ті, що ми можемо почути в справжньому кінотеатрі;
2. Можливість підтримки багатьох різних джерел аудіосигналу, в тому числі портативних, завдяки технології Bluetooth;
3. Для любителів найсучасніших аудіоустановок, що дозволяють, наприклад, прослуховувати музику з таких форматів, як багатоканальний SACD або музику, закодовану в форматах DTS або DVD-Audio;
4. Найефектніший і вражаючий звук, особливо з багатоканальних фільмів і концертних саундтреків;
5. Можливість мікшувати двоканальне аудіо з CD або іншого носія (USB) у багатоканальне.

Стерео вишка – для кого?

Але якщо важлива в першу чергу низька ціна і компактні розміри, варто звернути увагу на мінімалістичні пристрої, такі як стереосистеми або Bluetooth-колонки.Музична вежа поєднує в собі багато можливостей різних систем. Також передбачається, що такий набір буде простим у використанні.Музична вежа особливо добре підходить для прослуховування музики в невеликих кімнатах – спальні, кухні або дитячій кімнаті.

Бездротова Bluetooth колонка – кому підходить?

Колонки Bluetooth адресовані в першу чергу людям, які хочуть відтворювати музику, незалежно від того, де вони знаходяться. Перевагою колонок Bluetooth є те, що вони адаптовані для роботи в різних умовах, а також завдяки вбудованим ефективним батареям вони гарантують багатогодинне прослуховування музики без необхідності зарядки.

Як бачимо, обирати є з чого. Завітайте у магазин акустичної техніки dashaus.com.ua і зробіть свій вибір уже сьогодні.

Коментувати

Попередня стаття

Дощі та грози: прогноз погоди у Тернополі на 3 і 4 серпня

Наступна стаття

Профессиональные переводы с немецкого и на немецкий: где заказать?