DS Massage: ефективний масаж від целюліту у Києві

антицелюлітний масаж

Целюліт – проблема, з якою стикаються насамперед жінки, незалежно від віку та ваги. Поява “апельсинової шкірки” на стегнах чи животі часто стає джерелом багатьох комплексів.

Втім цьому можна зарадити. Ефективний масаж від целюліту Київ варто замовити у студії “DS Massage”.

Антицелюлітний масаж у Києві – куди звернутися

Домашні засоби не завжди ефективні, тому краще звернутися за допомогою до фахівців. У студії “DS Massage” ви можете записатися на прийом, серед іншого: для антицелюлітного масажу. Використання передових технік, індивідуальний підхід до кожного клієнта та доступні ціни – ось основні переваги студії масажу ds-massage.pro.

Целюліт – звідки він береться?

Целюліт – це спотворена жирова тканина, яка стає видимою під шкірою у вигляді характерних потовщень і грудок. Найбільш часто утворюється на сідницях, животі та стегнах. Іноді також на плечах. Ця проблема в основному стосується жінок і пов’язана вона з надлишком естрогену в організмі.

Також викликана порушенням мікроциркуляції, через що токсини не виводяться належним чином з клітин з потом і накопичуються в організмі.

У міру накопичення токсинів тиск на навколишні сполучні тканини злипається в грудки.Целюліт може виникнути в будь-якому віці, незалежно від ваги.  Його формуванню сприяють:
1. неадекватна дієта та велика кількість обробленої їжі, надлишок солі та цукру,
2. відмова від занять спортом і низька фізична активність,
3. стимулятори – вживання алкоголю, куріння сигарет, вживання великої кількості кави,
4. занадто тісний одяг і взуття на високих підборах.

Антицелюлітний масаж – кому рекомендовано?

Антицелюлітний масаж – це рішення для всіх осіб, які хочуть підтягнути шкіру, незалежно від віку та статі. Якщо ви помітили появу целюліту на стегнах чи сідницях: водний, жорсткий, ліпідний або змішаний, то варто проводити антицелюлітний масаж в якості профілактики. Чим раніше ви почнете діяти, тим краще.

Процедура є ідеальним рішенням для пацієнтів, які борються із зайвою жировою тканиною, боками, набряками, а також шукають підтримку для процедур для формування тіла.

Антицелюлітний масаж:

  1. сприяє схудненню,
  2. покращує зовнішній вигляд шкіри,
  3. покращує еластичність шкіри,
  4. формує струнку фігуру,
  5. зменшує целюліт.

Якщо ви хочете швидко повернути гарну фігуру, то антицелюлітний масаж у професіоналів “DS Massage” стане для вас ідеальним рішенням!

Пам’ятайте, однак, що найкращий ефект досягається за допомогою серії процедур і посилюється дієтою, фізичними вправами або процедурами для формування тіла.

Коментувати

Попередня стаття

ТЕМАН: купуйте автозапчастини за вигідними цінами

Наступна стаття

Feel Free Water: доставка води додому та в офіс