На що звернути увагу при виборі ігрового крісла?

ігрове крісло

Коли ви думаєте про ігрове крісло, перше, що спадає на думку, це, звичайно, комфорт. Друга особливість, яка характеризує ігрові крісла bonro.ua/ru/dim-i-sad/igrovi-krisla, це стильний зовнішній вигляд.

Звичайно, важливо, щоб предмет меблів нам подобався і щоб його дизайн вводив нас у світ ігор, але не забуваймо, що є багато інших елементів, на які ми повинні звернути увагу, купуючи ігрове крісло.

Геймерське крісло суттєво відрізняється від звичайного комп’ютерного стільця. Ось чотири головні особливості ігрового крісла:
1. Висока спинка з можливістю реглювання нахилу;
2. Вигин для спини;
3. Підголовник для шийного відділу;
4. Підлокітник з опцією регулювання.

Основні параметри ігрового крісла

Висота сидіння та спинки є одними з найважливіших характеристик ігрового крісла. Як і у випадку з будь-яким іншим кріслом, важливо мати можливість підлаштувати його під зріст користувача. Сидячи, ноги повинні торкатися підлоги, а стегна повинні бути паралельні землі.

Спинка повинна підтримувати якомога більшу частину спини, включаючи поперековий відділ, який повинен мати спеціальну вкладку. Ширина сидіння також має значення.

Всупереч зовнішньому вигляду, сидіння не може бути занадто великим і глибоким. Абсолютно достатньо, якщо воно буде підтримувати приблизно 2/3 довжини стегон. Між краєм стільця і ​​«згином» колін має бути відстань 1-2 см.

Підлокітники – важливий елемент при виборі ігрового крісла

Підлокітники – це надзвичайно важливий елемент, тому що руки геймера зазвичай працюють інтенсивно. Невдало підібрані підлокітники або їх відсутність можуть викликати проблеми з зап’ястями, ліктями і навіть плечима. Найкращі підлокітники можна розташувати так, як подобається, регулюючи не лише їх висоту, але й положення вперед, усередину та навіть повертаючи їх праворуч або ліворуч. Це доступні варіанти крісел у каталозі компанії Bonro.

Матеріал оббивки та конструкції

Матеріал, з якого виготовлена ​​оббивка (натуральна шкіра, екошкіра, сітка, тканина), а також товщина наповнення поролону окремих елементів крісла та якість оббивки є важливими характеристиками, які визначити, чи прослужить нам крісло 2,5 роки чи 10 років. Звичайно, оббивка також впливає на комфорт сидіння.

Конструкція ігрового крісла також важлива. Сталеві конструкції відмінно працюють і дуже довговічні.Нарешті, варто звернути увагу на те, з чого зроблена рухома основа, яке навантаження вона витримує і чи здається міцною. Це важлива річ у кожному кріслі, але особливо в ігрових кріслах.

Коментувати

Попередня стаття

У Почаєві горів житловий будинок (ФОТО)

Наступна стаття

Жителька Чорткова через фіктивні шлюби допомагала “ухилянтам” втікати за кордон