Артборди для епоксидної смоли – чудова основа для творчих робіт

артборди

Епоксидна смола – універсальний і надзвичайно міцний матеріал, з якого можна зробити не тільки функціональну, але й оригінальну підлогу або стільницю.

Вона служить як просочувальна і зміцнююча речовина, а також використовується для художніх робіт. Чудовим фундаментом для більшості творчих робіт є Артборди для епоксидної смоли, за допомогою яких можна створювати декоративні картини та годинники.

Епоксидна смола – що з неї можна зробити?

Епоксидна смола відноситься до групи полімерних синтетичних смол, завдяки чому можна отримувати пластмаси з неплавкими і нерозчинними властивостями. Вона може мати форму твердої речовини або в’язкої рідини, яка може затвердіти.

Епоксидна смола є матеріалом, що має різноманітне застосування. Із неї Ви можете зробити:
1. міцне покриття підлоги, наприклад, у гаражі, підсобному приміщенні, на складі чи в підвалі.
Підлога з епоксидної смоли не забруднюється, оскільки має антистатичні властивості. Вона також безпечна у використанні, оскільки поверхня, покрита епоксидною смолою, не ковзає. Її можна використовувати у вологих приміщеннях, тому що вона не пропускає воду. Також стійка до миючих засобів, окремих кислот та інших рідин;
2. покриття сходів, кріплення і декорування стін або оригінальної підлоги в будинку або квартирі (частіше у вигляді фарби з додаванням епоксидної смоли);
3. клей і просочення для металу, дерева, скла або бетону;
4. матеріал для декорування та захисту меблів (особливо просочення деревини, наприклад, кухонних стільниць, столів, створення модних столів із напівпрозорим фрагментом, що імітує тріщину, або стільницю з вбудованими предметами чи рослинами);
5. покриття зовнішньої підлоги, тераси, балкона або вхідних сходів;
6. оригінальні прикраси.Епоксидна смола також використовується в електронній промисловості та при будівництві яхт.

Де купити епоксидну смолу та артборди для епоксидної смоли?

Епоксидну смолу можна придбати в онлайн-магазині EpoxyMart. Пропозиція магазину https://www.epoxymart.com.ua/product-category/sylikony-i-moldy/moldy/ включає смолу для заливки підлоги або універсальну безбарвну смолу для використання в якості клею, ламінату або матеріалу для декору та художньої творчості. Епоксидну смолу можна використовувати для виготовлення художнього лиття, наприклад, декоративних елементів або ювелірних виробів. Форми найчастіше виготовляють із силікону. Їх також можна придбати в EpoxyMart у готовому вигляді.

Що можна залити в епоксидну смолу?

Епоксидну смолу можна фарбувати пігментами, блискітками, частинками скла, але також можна вставляти в неї предмети або природні матеріали. Часто використовують сухі квіти, соснові шишки, мох, камінчики, листя, шматочки дерева, волосся (наприклад, шерсть домашніх тварин), пасма волосся та намистини. Все залежить від розміру і форми.

Коментувати

Попередня стаття

Хабарники з Держаудитслужби хочуть забрати новий садочок у тернопільських дітей!

Наступна стаття

Внаслідок масованої атаки РФ постраждали 15 областей України