Ігри для дітей: вивчення англійської мови із задоволенням

Вивчення іноземної мови є основою сучасної освіти. Здатність розмовляти іншими мовами, особливо англійською, високо цінується на сучасному ринку праці.

Але вона також відкриває багато інших можливостей для дітей, наприклад, знайомитися з новими людьми, заводити друзів з людей з-за кордону або вільно подорожувати. Сучасні ігри для дітей з англійської мови – один із способів ефективного навчання.

Ігри для вивчення англійської мови для дітей – навчання через задоволення!

Чим раніше ви почнете знайомити дитину зі світом іноземних мов, тим краще. Мозок дитини дуже сприйнятливий – малюк не тільки швидше засвоює нові слова, але й вивчення мови позитивно впливає на розвиток його пам’яті, концентрації уваги тощо. Вивчення мов для маленьких дітей є більш природним, ніж для дорослих, тому малюки не відчувають перевантаження, пов’язаного з отриманням знань, яке часто трапляється у підлітків або дорослих, яким доводиться брати участь у додаткових заняттях.

Враховуючи популярність англійської мови в усьому світі, не дивно, що сьогодні англійська є основною мовою, якою навчають дітей. Зазвичай навчання починається в яслах і дитячих садках, але варто доповнити його навчанням вдома. Багато батьків не знають, як заохотити своїх малюків до вивчення нових слів і граматичних правил, але навчання не повинно асоціюватися з неприємною роботою! Захоплюючі ігри для вивчення англійської мови, адаптовані до віку дитини, є ідеальним вибором, якщо ви хочете отримати ефективне навчання через гру.

Мовні ігри – англійська: різні рівні складності

Школа англійської в Києві Speak Well School пропонує різноманітні ігри для дітей, які вивчають англійську мову. Заклад докладає всіх зусиль, щоб задовольнити потреби та очікування клієнтів, тому доступні ігри мають різний рівень складності. Завдяки цьому цікаву гру для вивчення англійської можна легко адаптувати до індивідуальних навичок дитини.

Ось кілька популярних ігор для дітей з англійської мови:
1. Simon Says / Саймон каже (3-5 років)
2. Guess the word / Вгадай слово (6-8 років)
3. Who Am I? / Хто я? (9-12 років)
4. Taboo / Табу (13+)

Speak Well School пропонує як мовні ігри з англійською як основною темою для малюків, які тільки починають свою пригоду з мовою, так і ігри для вивчення англійської для дітей старшого віку, які вже давно вивчили основи. Speak Well School також допомагає дітям старшого віку підготуватися до НМТ з англійської мови.  Ігри для вивчення англійської мови, безумовно, є одним із найефективніших способів навчання, який, безперечно, може дати відмінні результати, якщо гра адаптована до індивідуальних навичок і потреб дитини.

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі п’яний водій BMW скоїв аварію і отримав 17000 грн штрафу

Наступна стаття

“Врятували цілий взвод”: тернопільські антидронові системи захищають наших воїнів