Навчання на логіста в Польщі: як обрати освітній заклад

навчання в Польщі

Із зростанням мобільності людей та глобалізацією бізнесу відбувається інтенсивний розвиток сектору логістики.
Професія логіста сьогодні є затребуваною на ринку праці і тому користується неабиякою популярністю серед української молоді, яка здобуває освіту на батьківщині або за кордоном. Так, навчання на логіста в Польщі цілком доступне за ціною для пересічних українців, а в деяких випадках може відбуватися навіть і за державний кошт. Окрім доступної вартості ще однією перевагою такого навчання є кращі перспективи для працевлаштування після здобуття освіти.

Як обрати навчальний заклад?

Перше питання, яке постає перед випускниками шкіл, це вибір навчального закладу для здобуття вищої чи фахової передвищої освіти. Цікавить вартість і умови навчання, умови проживання та подальші перспективи після навчання. Нюансів багато і самому розібратися досить складно, особливо коли йдеться про навчання за кордоном.

У таких випадках абітурієнтам, які готуються поступати у навчальні заклади Польщі варто скористатися допомогою освітнього центру “Білий орел”.

Фахівці центру надають вичерпні консультації з приводу вступу у польські виші, а також здійснюють супровід абітурієнта від вибору навчального закладу і аж до вступу. Вам допоможуть:
1. обрати оптимальний заклад, враховуючи ваші побажання та можливості,
2. підготувати необхідний пакет документів,
3. підготуватися до вступу і вступити.

У випадку необхідності також нададуть можливість пройти курси з польської мови.

Освітній центр “Білий орел” створений при польському товаристві у Львові, що є гарантією захисту інтересів кожного абітурієнта.

Якщо ви, наприклад, хочете здобути професію логіста у Польщі, то в освітньому центрі вам запропонують перелік навчальних закладів, які готують відповідних фахівців та ознайомлять з умовами вступу та вартістю навчання у ті заклади, які найбільше підходять, виходячи з ваших побажань.

Перспективи працевлаштування після здобуття професії логіста

Логісти працюють у виробничих, комерційних і сервісних підприємствах, логістичних центрах, експедиторських і транспортних компаніях, підрозділах охорони здоров’я та армії. Вони працюють у відділах планування, закупівель, складування, виробництва, розподілу та продажів.

Прогнози та аналіз ринку праці підтверджують, що логісти є і залишаться затребуваними фахівцями на ринку праці. Логістика – сфера, що розвивається, дослідження в цій галузі відкривають багато перспектив і можливостей. Гарна освіта в поєднанні з цілеспрямованістю є перспективним початком кар’єри логіста. Заробітки в галузі задовільні, тому навчання на логістиці – хороша інвестиція в майбутнє.

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі запровадили безкоштовне харчування для учнів початкових класів

Наступна стаття

Львів’янин в одному з готелів Тернополя згвалтував жінку