Басейн для дому: який обрати і де купити?

каркасний басейн

Коли літня спека бере своє, багато хто мріє зануритися в холодну воду. З цієї причини садові басейни стали надзвичайно популярні останні часом.

Залежно від можливостей і потреб можна вибрати каркасний, розширювальний або надувний басейн. В Інтернет-магазині Intex-land можна купити великі басейни для дорослих або ж малі дитячі басейни.

Також тут представлено цікавий варіант – басейн з джакузі. Цей продукт не тільки дозволить вам охолодитися в спекотні дні, але й відчути розкіш у затишку власного саду.

Що слід враховувати при виборі садового басейну?

Перш ніж купувати басейн, потрібно виміряти територію, де планується його розмістити. Варто залишити принаймні один метр вільного простору з кожного боку резервуара, щоб його було зручно розкласти.

Вибір глибини басейну – це, звичайно, індивідуальна справа, яку необхідно ретельно обдумати перед покупкою. Садові басейни для дітей повинні бути адаптовані до наймолодших, особливо з точки зору глибини, що підвищує безпеку під час ігор у воді.

Крім розмірів і глибини, важливою характеристикою домашнього басейну є тип конструкції. Переносні резервуари можна розділити на цілорічні резервуари і ті, які повинні зберігатися в закритому сухому місці протягом зимових місяців.

Цілорічні садові басейни – особливо якщо наша мета – великий садовий басейн – це дуже зручний варіант, але який і коштує дорожче.

Каркасні садові басейни часто продаються в комплекті з накриттям і фільтруючим пристроєм, а іноді і з додатковими аксесуарами, такими як водні іграшки для дітей або садовий килимок для басейну.

Види садових басейнів

Моделі, представлені на ринку, можна розділити на три основні категорії. Це розширювальні, надувні і каркасні садові басейни. Найдешевший варіант – це надувні басейни, серед яких ви знайдете вироби меншого розміру, призначені в першу чергу для дітей.

Моделі з невеликою місткістю мають перевагу в тому, що їх не потрібно занадто часто хлорувати або мити, оскільки воду можна легко замінити. Каркасні і розширювальні басейни коштують дорожче, але більші і довговічніші.

Де недорого купити садові басейни?

Компанія Intex-land підготувала спеціальну пропозицію товарів за доступними цінами. Тут ви знайдете як невеликий басейн для дітей, так і більший басейн для дорослих.

В Intex-land ви також можете придбати надувні матраци bestway за посиланням та аксесуари, серед яких: фільтрувальний насос, ремонтний набір, набір для очищення басейну та з’єднувачі для насосів. Ці продукти допоможуть вам забезпечити належну якість води в басейні, щоб вона була безпечною для всіх користувачів.

Коментувати

Попередня стаття

На Борщівщині водійка скутера зіткнулася з автомобілем