“МУЛЬТИТРЕК” повернувся: новими героями музичного проєкту стали ALEKSEEV та LELY45

Алексєєв

Музичне відкриття українського YouTube, проєкт “МУЛЬТИТРЕК” повертається на екрани. Тільки за чотири випуски шоу подарувало українцям 8 класних хітів за участі топових українських зірок.

Треки, створені у форматі шоу всього за 12 годин, активно потрапляють у плейлисти та серця українців. У п’ятому випуску героями проєкту “МУЛЬТИТРЕК” стали ALEKSEEV та Lely45. 

У день зйомок програми сталася одна з наймасованіших ракетних атак на Київ за останній час. Морально ранок видався дуже важким, проте вся команда зібрала свої сили задля того, аби створити цікавий український музичний контент.

ALEKSEEV вперше за роки співочої кар’єри став співавтором своєї композиції. Разом з саундпродюсером Harvey та навіть самими ведучими у форматі проєкту вдалося створити ліричний трек “Срібло”. Пісня, наповнена відвертими почуттями та неймовірною силою кохання, відгукнеться в серцях українських слухачів та подарує справжню душевну насолоду. 

“В цій пісні срібло демонструється як унікальний елемент. Він пробуджує світло всередині тебе, яке дає надію в найтемніший момент та надихає на справжнє кохання. Я дуже радий, що за такий короткий проміжок часу народилося щось дійсно особливе, те, що спонукає переживати контрастні емоції. Саме це ознака музики, яка пишеться з натхненням.”Мультитрек” – проєкт, створений неймовірними людьми, що горять своєю справою, люблять її та живуть заради неї. І тому з самого початку і до кінця я надихався всіма, хто був поруч, – зазначив ALEKSEEV.

Своєю чергою, LELY45 представила на розсуд слухачів трек “Морфін”, створений разом з командою. Композиція, наповнена сильним меседжем, розповідає про стан українського народу в один з найскладніших періодів нашої історії – сьогодення.

“Пісня “Морфін” про війну і втому суспільства від постійного перебування в стресовому стані. Нас вже роками оточує страждання. І я співаю про безпечний містичний простір, в який можна було б переміститися кожному. Аби там заховатися, набратися сили, енергії та віри задля продовження нашої боротьби. Я дуже рада долучитися до участі в проєкті “МУЛЬТИТРЕК”. Після зйомок мене переповнювали емоції. Я зрозуміла, що ми створили щось божевільне, але дуже вдале та потрібне зараз. Це було про мене, про музику і чесно”, – відверто поділилася LELY45.

Також на глядачів очікують і певні нововведення у п’ятому випуску шоу. Наприклад, до дуету ведучих проєкту “МУЛЬТИТРЕК” Володимира Дантеса та Даші Кубік долучився ще один зірковий колега Марк Куцевалов. У Марка разом з учасниками трапилося чимало пригод протягом усього знімального дня. 

Проте незмінним залишається одне: артист, чий трек аудиторії сподобається найбільше, отримує благодійний виграш 50 000 грн. Надалі переможець випуску задонатить цю суму на обраний збір. Окрім цього, кожен лайк під відео від користувачів конвертується в донат. Вже згодом буде підсумований перший збір “лайків”. 

Пісні від ALEKSEEV та LELY45 вже доступні на всіх музичних платформах. Чекай новий випуск “МУЛЬТИТРЕК” на YouTube вже цими вихідними. 

ALEKSEEV –  «Срібло»: https://hypeddit.com/alekseev/sriblo

LELY45 –  «Морфін»: https://hypeddit.com/lely45/morfin

Читайте також –
Ватра 80-х та “Піккардійська Терція” запрошують тернополян на концерт до дня народження Ігоря Білозіра

Коментувати

Попередня стаття

Тернопіль передав 50 ударних дронів для спецпідрозділу «Лють» – Сергій Надал

Наступна стаття

Купівля квадрокоптера DJI FPV Combo для ЗСУ: що варто знати перед покупкою