На трасі Львів – Тернопіль масштабна аварія: загинули троє людей

Дорожньо-транспортна пригоді зі смертельними наслідками трапилася у вівторок, 17 жовтня, на автодорозі М-09 Тернопіль – Львів.

Про це інформують у прес-службі Головного управління ДСНС України в Тернопільській області та у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Вчора ввечері, о 22:10, до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення від працівників поліції про те, що на автодорозі М-09 поблизу села Озерна відбулось зіткнення вантажного автомобіля “VOLVO” з легковим автомобілем “Toyota Camry”.
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та пасажир, що перебували в “Toyota Camry” загинули на місці події. Також загинув пасажир вантажного автомобіля “VOLVO”, а водія даного транспортного засобу з травмами різного ступеня важкості госпіталізовано до лікувального закладу.

На місце події залучались черговий караул 17-ї державної пожежно-рятувальної частини та група рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення, котрі, за допомогою спеціального обладнання, деблокували загиблих, а також вжили заходів щодо недопущення виникнення пожежі на місці ДТП.

За попередньою інформацією від поліції, водій автомобіля «Volvo FH 13.440» із напівпричепом, рухаючись у напрямку Львова, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із «Toyota Camry».

У результаті удару водій та пасажир легківки – батько і син із села Озерна, від отриманих травм загинули на місці події. Не вдалося врятувати і життя пасажира з вантажівки. Чоловік також помер ще до приїзду бригади екстреної медичної допомоги.

Водія «Volvo” госпіталізували, а після надання необхідної допомоги його затримали згідно із статтею 208 КПК.

Даний факт слідчі внесли в ЄРДР відповідно до частини 3 статті 286 ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Читайте також:
В аварії поблизу Підволочиська важкі травми отримав водій “Сітроену”

Коментувати

Попередня стаття

Збірна України перемогла Мальту у матчі відбору на Євро-2024

Наступна стаття

У Хоросткові не розминулися два КамАЗи. Один водій отримав важкі травми