Житель Бережан у себе вдома облаштував наркопритон

наркотики

Упродовж кількох місяців чоловік використовував своє помешкання для вживання і збуту наркотиків. 

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники Бережанського відділу поліції викрили злочинну діяльність одного із жителів Бережан. Фігурант щодня приймав у своєму помешканні невідомих, з якими вживав наркотики, а також продавав їм заборонені речовини. Підозрюваний – раніше судимий за наркозлочини 41-річний місцевий житель.

Про це сьогодні, 22 квітня, повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Під час санкціонованого обшуку, проведеного під процесуальним керівництвом Бережанської окружної прокуратури, у будинку фігуранта правоохоронці виявили та вилучили наркотичний засіб «канабіс» та використані шприци із залишками психотропної речовини. Речові докази слідчі направили для проведення експертизи. Чоловік у скоєному зізнався.

Працівники поліції оголосили підозру зловмиснику відповідно до частини 2 статті 317 (утримання місць для незаконного вживання наркотичних засобів) та частини 2 статті 307 (незаконний збут наркотиків) Кримінального кодексу України. Йому загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі. Триває слідство.

Читайте також –
У Кутківецькому лісі знайшли двох непритомних дітей

Коментувати

Попередня стаття

Під Тернополем обстріляли авто: водій отримав вогнепальні поранення

Наступна стаття

Не лише за бюджетні кошти: Надал особисто від себе передає допомогу на фронт