На Шумщині під час пожежі автомобіля загинув 36-річний чоловік (ОНОВЛЕНО)

пожежа авто

Пожежа зі смертельним наслідком трапилася цієї ночі у селі Літовище Шумської територіальної громади Кременецького району.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці інформує 5-ий Державний пожежно-рятувальний загін Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

Сьогодні, 25 квітня, о 00.09, на пункт зв’язку 5-го ДПРЗ Головного управління надійшло повідомлення про те, що в селі Літовище Шумської громади виникла пожежа легкового автомобіля.

Внаслідок пожежі знищено автомобіль та загинув його власник.

Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються фахівцями.

Пожежу ліквідовано черговим караулом 5-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

На місце нещастя виїжджала слідчо-оперативна група. Як інформують у прес-службі поліції Тернопільщини, у ході перевірки стало відомо, що 36-річний чоловік повернувся додому і, ймовірно, задрімав у салоні авто. У якийсь момент автівка марки “Lanos” спалахнула. 

На незрозумілий шум з будинку вийшла теща кермувальника й побачила в салоні палаючого авто непритомного зятя. Вона спробувала його дістати з автомобіля, але не змогла. Чоловік загинув. Причину смерті, а також, те, що стало причиною загоряння, встановить судово-медична експертиза.

Даний факт слідчі внесли в ЄРДР відповідно до статті 115 ККУ з поміткою “нещасний випадок”.

пожежа авто

Читайте також –
У Чортківському районі внаслідок падіння 42-річний чоловік отримав важкі травми

Коментувати

Попередня стаття

Робота у Бучачі: свіжі вакансії за квітень

Наступна стаття

Тонкости потребления коньяка: традиции и современный этикет