У Тернополі на кладовищі водій автомобіля збив пам’ятний хрест

хрест

Поліцейські встановили обставини пошкодження хреста Меморіалу Українських січових стрільців. Уже відомо, що пам’ятка була пошкоджена внаслідок наїзду автомобіля.

Про це сьогодні, 17 червня, повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

До співробітників Тернопільського районного управління поліції надійшло звернення від працівника Микулинецького кладовища, про те, що невідомий пошкодив хрест Меморіалу Українських січових стрільців. Була зруйнована верхня частина пам’ятника.

Дані відомості працівники поліції внесли до єдиного журналу про скоєні злочини та правопорушення та призначили перевірку.

Під час огляду місця події дільничні офіцери Тернопільського райуправління поліції встановили, що пошкодження пам’ятника сталося через наїзд автомобіля, адже на місці залишилися уламки фари та сліди від шин. Було з’ясовано, що зіткнення допустив водій транспортного засобу марки Renault Fluence. Чоловік, здійснюючи розворот, зачепив хрест. З його пояснень – зробив він це ненавмисне і дуже шкодує, що так сталося.

Вирішується питання про притягнення тернополянина до адміністративної відповідальності.

Читайте також –
У Тернополі водій автобуса заїхав в електроопору. Троє людей травмовано

Коментувати

Попередня стаття

Новинки у світі професійного кухонного обладнання

Наступна стаття

Фаворити виявилися “липовими”: Україна зазнала розгромної поразки від Румунії