Щодня дрони для ЗСУ: мерія Тернополя постійно відсилає квадрокоптери на передову

дрони для ЗСУ, новини Тернополя

У четвер, 16 листопада, на передову відправилися чергова партія дронів. У п’ятницю 17 листопада, мерія знову передала дрони нашим Захисникам. Чергова партія запланована і цього тижня.

Дрони для ЗСУ

За словами міського голови Тернополя, мерія постійно отримують запити від військових на дрони та квадрокоптери різних видів. Дрони закуповуються через тендери частинами. Місто намагається якнайшвидше закрити запити наших військових.

«Вчора ми передали партію дронів. Сьогодні передаємо ще партію дронів для підрозділу на фронт та футболки з символічним шевроном. На початку наступного тижня передамо ще одну партію іншому підрозділу. Таких дронів потрібно більше і більше. Додам, що 79,6% зі всіх сум тендерів, проведених Тернопільською міською радою, це тендери для воїнів Збройних сил України. Разом ми здолаємо спільного ворога», – заявив Сергій Надал.

Вчора, міська рада Тернополя передала для захисників ще 12 квадрокоптерів, генератор та автозапчастини на суму понад 3,4 млн грн.

Нагадаємо

Міська рада оголосила в системі Прозоро тендер на закупку рекордної кількості 1500 ударних квадрокоптерів FPV типу на 24 млн грн. Українські квадрокоптери – це ефективний механізм знищення ворожої техніки та військових. Тернопільські ударні квадрокоптери допоможуть нашим воїнам-Героям успішно знищувати рашистів.

Коментувати

Попередня стаття

На Зборівщині за 10,9 млн. грн відремонтують дорогу Озерна – Сировари

Наступна стаття

У Тернополі з новою концертною програмою виступить Наталія Бучинська