3,4 проміле: у Тернополі водій “Ауді” за п’яну їзду отримав 17000 грн штрафу

драгер

Тернопільський міськрайонний суд призначив покарання для водія, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Як зазначається у матеріалах справи, порушення було зафіксовано 13 серпня 2023 року у місті Тернополі. Близько 14:00 на вулиці Степана Будного патрульні поліцейські зупинили водія автомобіля “Ауді А6”.

Під час спілкування та перевірки документів правоохоронці помітили у керманича явні ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння проводився на місці зупинки транспортного засобу. Результат виявився позитивний – драгер показав 3,43 проміле, що в 17 разів вище допустимої норми і це вважається сильним ступенем алкогольного сп’яніння.

На порушника склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого виду сп’яніння або під впливом лікарських препаратів).

У судове засідання водій “Ауді” не з’явився, причини неявки не повідомив, тому справу розглянули без його присутності.

Дослідивши матеріали, Тернопільський міськрайонний суд постановив водія автомобіля “Ауді А6” визнати винним у вчиненні порушення ч. 1 ст. 130 КУпАП та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 1 рік.

Читайте також –
У Тернополі водій “Фольксвагена” за їзду у стані сп’яніння отримав 34000 грн штрафу

Коментувати

Попередня стаття

Поранені тернопільські захисники продовжують отримувати по 10000 гривень на лікування та реабілітацію – Сергій Надал

Наступна стаття

У Тернополі пограбували чоловіків, які їхали за гуманітарною допомогою для ЗСУ