Тернопільська міська рада закупить ще 24 розвідувальних дрони

тендер ТМР на дрони

Тернопільська міська рада оголосила тендер для закупівлі розвідувальної техніки військовим на суму понад 2,5 млн грн. Мова йде про 24 розвідувальні дрони Mavic.

Про це повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Пряма мова мера

За словами міського голови, мерія налагодила системний процес закупівлі дронів.

«Тернопільська міська рада системно працює щодо забезпечення наших підрозділів розвідувальними та ударними дронами. Мерія отримує запити від військових, оперативно їх опрацьовує, закуповує та передає на фронт. Цього разу оголосили дві нові процедури закупівлі для придбання розвідувальних дронів для наших захисників на загальну суму 2 586 000 млн грн. Зокрема, для придбання: шести квадрокоптерів DJI Mavic 3Т на суму 1 200 000 грн та 18 квадрокоптерів DJI Mavic 3 на суму 1 386 000 грн», – повідомив Сергій Надал.

Нагадаємо

Міська рада передає дрони на передову практично у щоденному режимі. Так 8 березня передали для наших військових, які перебувають безпосередньо на передовій 50 FPV-дронів.

7 березня мерія також передала на передову нову партію з 50 FPV-дронів.

6 березня міська рада також передала на передову чергову партію з 50 FPV-дронів. 5 березня мерія передала на передову 70 ударних FPV-дронів. Їх отримала бойова військова частина, де воюють тернополяни.

4 березня мерія передала на передову чергову партію з 50 «бойових пташок».

1 березня міська рада передала чергову партію 60 FPV-дронів для наших Героїв-захисників. «Бойові пташки» отримали наші тернопільські воїни, які сьогодні виконують бойові завдання на лінії фронту.

Читайте також –
Ще +50 бойових «пташок» відправляється на фронт від Тернополя – Сергій Надал

Коментувати

Попередня стаття

Житель Підгаєччини хотів отримати “допомогу від ООН” і втратив 50000 гривень

Наступна стаття

Як уникнути дорогого ремонту: превентивне обслуговування