Шампунь для волосся: чому він вартий більшої уваги?

Шампунь для волосся – це засіб, який ми використовуємо на постій основі. Тому, деколи може здатися, що його важливість у догляді не така велика. Але це зовсім не так.

Правильно підібраний шампунь може значно покращити стан шкіри голови, та надати кращого вигляду волоссю.

А от неправильно підібраний засіб може викликати: лупу, надмірне виділення себума, обтяження та ламкість волосся, свербіж та інші неприємні речі. Адже ми постійно використовуємо шампунь, тому він має ідеально виконувати свої функції. Тому сьогодні ми поділимося цікавими порадами, які допоможуть вам обрати якісний шампунь.

Декілька корисних порад по використанню та вибору шампуню для волосся

● Перше, на що хочеться звернути увагу – це на те, що шампунь ми обираємо відштовхуючись від типу шкіри голови. Адже в першу чергу, ми очищуємо шкіру, а потім волосся. Буває таке, що тип дерми голови і тип локонів відрізняються. Тому тут треба комбінувати догляд.

Наприклад, у вас жирна шкіра голови і корені, а от самі пасма сухі. В такій ситуації можна обрати корейський шампунь який буде регулювати виділення себума, а для волосся використати зволожуючий кондиціонер. Таким чином ми отримаємо збалансований догляд.

● Не будьте заручниками реклами. Дуже часто в рекламі нам говорять про те, що шампунь зробить волосся густим, відновленим та міцним. Це зовсім не так, бо головна функція цього засобу – це очищення шкіри голови та волосся від забруднень. Взагалі, густоту волосся не може змінити ніякий косметичний засіб. Що стосується відновлення та зміцнення, то такі функції мають: маски, бальзами, філлери, сироватки і т.д.

● Використовувати шампунь треба по мірі необхідності. Тобто тоді, коли ви бачите що корені прядок брудні. Уявлення про те, що «чим частіше миєш голову, тим швидше вона брудниться» максимально хибне. Шкіра не звикає до того, скільки разів на тиждень ви її очищуєте. Натомість, якщо не мити голову вчасно, це може викликати ряд проблем: забиття волосяних фолікулів, лупу, свербіж, ламкість прядок і т.д.

● Якщо вам до вподоби безсульфатні шампуні, то їх треба правильно використовувати. Безсульфанті засоби не так ефективно очищують, тому їх бажано вспінити перед тим, як наносити на дерму голови. Також, якщо ви постійно користуєтесь безсульфатним шампунем, то бажано, хоча б раз на тиждень використовувати пілінг для шкіри голови.

 Cosmic – завжди на варті вашої краси

В нашому інтернет-магазині Cosmic ви можете придбати популярні корейські шампуні та іншу косметику. Ми гарантуємо якість, оригінальність та найкращі оптові ціни в Україні. Також ви можете отримати детальну консультацію по товару, якщо це буде потрібно.

Скористатися оптовою програмою може кожен клієнт, достатньо замовити на мінімальну суму опту. На сайті постійно доступні актуальні знижки та безкоштовна доставка.

Источник: cosmic.net.ua

Коментувати

Попередня стаття

На Бережанщині внаслідок ДТП травмувався 32-річний мотоцикліст

Наступна стаття

У Тернополі продовжують активно ремонтувати дороги та двори