Робота у Тернополі: 10 вакансій із найвищою зарплатою

Для того, аби заробляти по кілька тисяч доларів щомісяця, не обов’язково їхати на заробітки. Так, ринок праці в Тернопільській області може задовольнити потреби будь-якого кандидата.

Зокрема, сьогодні ми підготували для вас рейтинг професій, за які в області обіцяють платити найбільше.

Отже, перелік такий:

  1. Менеджер проєктів. За реалізацію будівельних проєктів співробітнику обіцяють від 15 до 60 тисяч на місяць. Головні вимоги до кандидатів: вища освіта та мінімум рік досвіду в схожій сфері.
  2. Майстер з ремонту оргтехніки. Оплата – від 6 до 50 тисяч на місяць. Головна вимога – закінчена технічна освіта.
  3. Програміст зі знанням Magento. Зарплата коливається в межах 25-45 тисяч гривень щомісяця. Обов’язкові умови до кандидатів: знання мов програмування, вільне володіння англійською, досвід від трьох років.
  4. Водій міжнародник. ЗП – до 35 тисяч на місяць. Вимоги: наявність водійської категорії С, досвід вантажоперевезення від одного року.
  5. Супервайзер, менеджер з продажів. Такі вакансії пропонують одразу декілька компаній. Місячна оплата працівникам коливається в межах 25-35 тисяч. Вимоги: досвід роботи та вміння просувати товар.
  6. Оператор чату в весільне агентство. Зарплата – 7-35 тисяч. Вимоги: хороше володіння англійською, можливість приділяти роботі мінімум 8 годин щодня.
  7. Промоутер. Від 10 до 30 тисяч на місяць. Обов’язкових вимог до кандидатів немає.
  8. Автослюсар, автомеханік, автоелектрик. ЗП – в межах 20 тисяч гривень. Вимоги: досвід роботи від двох років.
  9. Водій автокрана. На місяць – 20 тисяч гривень зарплати. Вимоги: досвід роботи від 1 року, закінчена освіта, відповідна категорія, довідка про пройдений медогляд.
  10. Керівник ресторану. ЗП від 15 до 25 тисяч на місяць. Вимоги: досвід роботи у ресторанному бізнесі, наявні лідерські навички.

Як бачимо, у Тернополі можна непогано заробляти представникам різних категорій. І навіть людям без вищої освіти.

Христина СЛОТА

Коментувати

Попередня стаття

За вихідні на Тернопільщині 30 учнів і 22 вчителів захворіли на коронавірус

Наступна стаття

За минулу добу на Тернопільщині 258 нових випадків коронавірусу, троє людей померли