Де можна заробити під час карантину в Тернополі і скільки?

Пропонуємо Вашій увазі кілька хороших варіантів для заробітку під час карантину

ТАКСИСТ

Враховуючи обмеження на кількість пасажирів у громадському транспорті, не складно уявити, наскільки виріс попит на таксі за час пандемії. Для деяких громадян без власного авто таксі залишилось єдиною можливістю швидко дістатись куди потрібно. Таке збільшення попиту на послуги таксі змусило компанії завзято шукати водіїв. Служби таксі щодня розміщують вакансії, адже роботи більш ніж вдосталь. Дійсні водійські права та власне авто – основні вимоги до кандидатів. Деякі таксопарки готові надати свій транспорт у користування.

Скільки платять: в місяць можна отримати від 8000 до 16000 гривень, а також можна отримати бонус за брендування авто – близько 1000 грн в місяць. Остаточна сума залежить від кількості виконаних замовлень.

КУР’ЄР

Різноманітність і кількість ресторанів, пабів та кафе у Тернополі вражала завжди. Але карантин вніс корективи у їх діяльність, коли ввели заборону на прийом відвідувачів. Щоб не втрачати заробіток, заклади в більшості переключились на доставку їжі додому. І збільшення попиту, як і у випадку з таксі, призвело до зростаючої потреби у виконавцях. Найактивніше шукають кур’єрів Glovo і Uber Eats. І знову все, що потрібно від кандидатів — власне авто або інший вид транспорту.

Работа кур’єром в піцерії потребує працівника зі скутером, а «Укрпошта» буде рада і пішому кур’єру. Мототранспорт знадобиться для роботи у «Новій пошті». Перевага вакансії в тому, що майже немає обмежень для кандидатів. Відсутність досвіду, паралельне навчання і навіть інвалідність не є перепоною для заробляння коштів, бо розглядаються усіх.

Скільки платять: рівень доходу може бути різним і залежить від безпосереднього працедавця. 11000 гривень пропонує «Нова пошта» в той час, як Glovo готові платити 25000 гривень кур’єру із власним транспортом.

ОПЕРАТОР КОЛ-ЦЕНТРУ

Режим самоізоляції на карантині викликав значне навантаження на Кол-центри різних сфер обслуговування, не тільки служб таксі і доставки. Оскільки значну кількість питань Тернополян тепер вимушені вирішувати саме в телефонному режимі, чимало підприємств розширяють штат і швидко набирають нових працівників. Більш ніж двадцять компаній оператора Кол-центру на разі пропонують вакансії оператора Кол-центру. Найсуворішою вимогою до кандидата є чітка і грамотна мова, решті вони обіцяють навчити.

Скільки платять: від 7000 до 20000 гривень. Для максимального заробітку потребується знання іноземної мови.

МЕНЕДЖЕР З ПРОДАЖУ

Вакансія була затребуваною завжди та навіть у карантин не втратила актуальності. Тим паче, що менеджери з продажу можуть спокійно працювати у віддаленому режимі. Можна спробувати себе в абсолютно різних сферах, позаяк на разі у Тернополі понад сто компаній пропонують зайняти місце менеджера за продажу. Нерухомість, страхування, виробництво, IT, навіть в аграрному секторі є достатнє поле для діяльності і заробітку. Різниця полягає у вимогах до кандидата. Комусь потрібні досвічені продавці, а хтось сам обіцяє сам навчити майстерності та допомогти почати заробляти. До таких працедавців можна влаштуватись і студентам, і людям з обмеженими можливостями.

Скільки платять: слід вважати, що велике значення для доходу має виконання встановленого плану продажу. С урахуванням цього пропонують від 7000 до 25000 гривень.

КАСИР

Ще одна спеціальність, яку карантин вивів в одну з найбільш бажаних серед працедавців Тернополя. Ще під час першої хвилі супермаркети залишились однією з головних розваг в умовах самоізоляції. І при збільшенні напливу людей у супермаркети потреба у касирах стала шаленою. Готові брати при відсутності досвіду і на неповний робочий день. Студентам також раді.

Скільки платять: заробляти можна від 7000 гривень » до 10000 гривень.

ВАНТАЖНИК/КОМПЛЕКТУВАЛЬНИК

Касири не єдині, хто потрібен тернопільскім супермаркетам. Оскільки вони продовжують працювати ще активніше, ніж до карантину, їх діяльність треба забезпечувати не лише у торговому залі. Прийом товару, розвантажування, сортування — важлива частина функціонування магазину. Тому такі компанії активно шукають фізично витривалих і відповідальних людей на посаду вантажника/комплектувальника.

Скільки платять: рівень доходу на цій посаді складатиме від 8000 до 12000 гривень.

ФАРМАЦЕВТ/ПРОВІЗОР

Аптеки в період карантину стали ще більш затребуваними, ніж супермаркети. Чимало з них перейшли на цілодобовий режим, що логічно викликало збільшений попит на провізорів і фармацевтів. І хоча ця робота вимагає спеціальної освіти, деякі аптеки готові брати студентів. Серед працедавців у Тернополі роботу пропонують: Аптека низьких цін, Здорова родина, Доброго дня, Подорожник та інші.

Скільки платять: у місяць можна заробляти від 9000 до 12000 гривень.

ДВІРНИК/ПРИБИРАЛЬНИЦЯ

Попри непопулярність цієї професії серед населення, Тернополі сьогодні не вистачає саме людей, що будуть піклуватися про чистоту і забезпечувати дезінфекцію територій біля населених будівель. Це стосується вакансій у комунальних підприємствах, кількість обов’язків яких під час пандемії тільки зросла. До речі прибиральників також рішуче шукають автозаправні станції і супермаркети.

Скільки платять: місячний заробіток становить від 4800 до 7000 гривень.

ВОДІЙ

Окрім таксистів достатня кількість підприємств у Тернополі, котрі шукають експедиторів чи водіїв для вантажних перевезень, в тому числі водіїв-далекобійників. Також потрібні спеціалізовані працівники для управління навантажувачами у складських приміщеннях, що може потребувати від кандидата спеціальних вмінь та навичок. У певних винятках працедавці розглядають кандидатів без досвіду, забезпечуючи навчання.

Скільки платять: 10000 гривень пропонують водіям навантажувачів, і 30000 гривень може заробляти водій міжнародних перевезень.

ДЕ ЗНАЙТИ РОБОТУ

Оскільки режим самоізоляції передбачає обмеження контактів в цілях власної безпеки, найкраще шукати роботу із дому за допомогою інтернету. Всі описані вакансії із вимогами до кандидатів розміщені на відомих сайтах з пошуку роботи. Тернопільскій обласний центр зайнятості також має досить пропозицій. Чи можна звернутись до Фейсбук-спільнот.

За матеріалaми: https://obyava.ua/ua/rabota/vakansii/ternopol

Коментувати

Попередня стаття

Реєстрація «Довіри» на місцевих виборах: абсурд чи таки злочинна змова?

Наступна стаття

Поблизу Тернополя у житловому будинку загинули троє людей (ФОТО)