Хоростківський спиртзавод не вдалося продати з аукціону. Ціну знизять

Аукціон з продажу Хоростківського спиртзаводу ДП “Укрспирт” за стартовою ціною 62,75 млн грн сьогодні, 30 жовтня, не відбувся.

Завод виставлять на повторний аукціон зі зниженням стартової ціни, повідомляє Інтерфакс-Україна” з посиланням на “ProZorrо.Продажі”.

Зазначається, що завод, розташований у місті Хоростків Тернопільської області, спеціалізується на виробництві біоетанолу.

“Добова потужність виробництва – 5,5 тис дал. Виробництво на об’єкті тимчасово призупинено”, – йдеться у повідомленні.

Перед цим також не відбувся аукціон з продажу Лужанського спиртзаводу (Чернівецька обл.) ДП “Укрспирт”. Підприємство буде виставлено на повторний аукціон із зниженням стартової ціни 30 листопада 2020. Стартова ціна становила 17,32 млн грн.

Нагадаємо, раніше в Україні уже приватизували Бершадський спиртзавод, що на Вінничині. Його вдалося продати за 19,8 мільйона гривень.

А ще перед цим з аукціонів продали Немирівське, Артемівське, Овечацьке та Лопатинське МПД.  Їхня ціна у середньому становила 50 мільйонів гривень.

На Тернопільщині окрім Хоростківського спиртзаводу на аукціон виставлені також Марилівський та Козлівський спиртзаводи, що відповідно у Чортківському та Козівському районах. Аукціон з продажу цих двох підприємств запланований на 12 і 13 листопада.

Читайте також:
На Тернопільщині порахували безробітних і жахнулися – ріст 50%

Коментувати

Попередня стаття

25-річна жінка з Бережан на автомобілі “Ніссан” влетіла під фуру. Двоє травмованих

Наступна стаття

Тернопіль наступного тижня виходить з “червоної зони” карантину