Робота на Тернопільщині: рейтинг вакансій із найбільшою зарплатнею

Карантин та віддалена робота все ж дозволяють тернополянам заробляти. Декому роботодавці обіцяють платити навіть по дві тисячі доларів щомісяця.

Для оформлення добірки я проаналізувала портал work.ua і ось що з цього вийшло:

  1. Диспетчер, логіст. Платять 40-60 тисяч гривень на місяць (залежно від компанії-роботодавця). Серед вимог: вільне володіння англійською, досвід роботи в сфері вантажоперевезень.
  2. Перекладач англійської мови. Оплата залежить від виробітку, але тримається в межах 50000 на місяць. Вимоги: знання англійської, можливість працювати від шести годин на добу.
  3. Водій-міжнародник. ЗП – 45-50 тисяч гривень. Для тернопільського роботодавця головне, аби у кандидата було водійське посвідчення з категорією Е.
  4. Директор виробництва. Платять від 25 до 50 тисяч щомісяця. Натомість вимагають відповідний досвід роботи та вищу освіту.
  5. Backend Magento developer, програміст. Зарплата – 25-45 тисяч. Розглядаються резюме лише кандидатів з вищою освітою, знанням англійської та досвідом роботи від трьох років.
  6. Web-програміст. ЗП – 20-42 тисячі. Роботодавець шукає людину з досвідом та знанням кількох мов програмування.
  7. Супервайзер. На місяць обіцяють платити від 15 до 25-30 тисяч гривень (залежно від компанії-роботодавця). Вимог, як таких, немає.
  8. Інженер-механік. На місяць – 20-35 тисяч. Для кандидата важливо мати досвід роботи від двох років та відповідну закінчену вищу освіту.
  9. Монтажник кондиціонерів та опалення. Ставка – 25000. Головна вимога – вміти читати креслення.
  10. Екскаваторник на JCB-3cx. ЗП – 16000-30000 грн. Кандидат повинен знати екскаватор та розуміти принцип роботи техніки.

Христина СЛОТА

Коментувати

Попередня стаття

Рибний скандал: на Тернопільщині селяни бунтують проти орендаря ставка (ФОТО)

Наступна стаття

Легенди футболу: володар «Золотого м’яча» 1977 року Аллан Сімонсен