Фірма колишнього нардепа виграла тендер на утримання доріг Теребовлянщини

9 лютого управління капітального будівництва Тернопільської ОДА підписало договір на експлуатаційне утримання автомобільних доріг місцевого значення Теребовлянського району на 2021 рік.

Договір на суму 6,049 млн. гривень підписаний із Товариством з обмеженою відповідальністю “Глобал Білд Інжиніринг”.

Про це повідомляється у системі “Прозорро”, пише Тернополіс.

Загалом для участі у тендері подавали свої пропозиції чотири тернопільські компанії – “Глобал Білд Інжиніринг”, “Техно-Буд-центр”, “Авакс-проф” і “БМБуд”.

Очікувана вартість замовника на виконання робіт – 14,41 млн. гривень.

“БМБуд” запропонував приблизно на півмільйона нижчу вартість і далі зійшов з аукціону.

А інші три компанії торгувалися дуже жваво, у результаті чого вартість виконання робіт знизилася до 6,049 млн. гривень – саме така остаточна пропозиція від “Глобал Білд Інжиніринг”.

Це 1 тисячу нижче від остаточної пропозиції “Техно-Буд-Центру” і на 8,36 млн. нижче від очікуваної пропозиції замовника.

Торги відбулися іще 6 січня цього року, а договір із переможцем ТОВ “Глобал Білд Інжиніринг” укладено тільки вчора, 9 лютого.

Завдяки системі закупівель “Прозорро” на тендері вдалося зекономити 8,36 млн. грн. Здавалося б, дуже добре, але зверніть увагу – у результаті торгів вартість виконання робіт знизилася на понад 50% від тої суми, яку очікував замовник. А чи не відіб’ється це потім на якості виконання робіт?

ТОВ “Глобал Білд Інжиніринг” зареєстроване у Тернополі за вул. Вербицького, 4, оф. 218. Основний вид діяльності компанії – будівництво житлових і нежитлових будівель. З поміж іншого компанія також займається будівництвом доріг і автострад.

Директор компанії Гладун Павло Ярославович на минулих місцевих виборах балотувався до Тернопільської обласної ради від партії “Слуга народу”, але не пройшов у раду.

Серед засновників підприємства – Лотоцький Дмитро Романович та Лисак Надія Ярославівна. Статутний капітал підприємства становить 10 мільйонів гривень.

За інформацією тернопільських Інтернет-видань, одним із реальних власників  ТОВ “Глобал Білд Інжиніринг” є колишній мер Тернополя та колишній народний депутат України Роман Заставний.

Читайте також:
Тернопільська фірма виграла 411 мільйонів гривень на утримання доріг Івано-Франківщини

Коментувати

Попередня стаття

У Копичинцях на території колишньої тюрми хочуть розмістити військову частину

Наступна стаття

У Чортківському районі безвісти зниклу 39-річну жінку знайшли мертвою