“БМБуд” виграв тендер на утримання місцевих доріг Козівського району на 2021 рік

ремонт доріг

Фото ілюстративне

У 2021 році експлуатаційним утриманням доріг місцевого значення Козівського району займатиметься компанія “БМБуд”.

Управління капітального будівництва Тернопільської ОДА підписало договір на експлуатаційне утримання автомобільних доріг місцевого значення Козівського району на 2021 рік.

Договір на суму 3 959 004 гривні 18 лютого підписаний із Товариством з обмеженою відповідальністю “БМБуд”. Про це повідомляється у системі “Прозорро”.

Для участі у тендері на утримання місцевих доріг Козівського району подавали свої пропозиції 4 тернопільські компанії – “Глобал Білд Інжиніринг”, “Техно-Буд-центр”, “Авакс-проф” і “БМБуд”.

Очікувана вартість на виконання робіт, яку пропонував замовник – 10 578 750 гривень з ПДВ.

Компанія “ Глобал Білд Інжиніринг” запронувала виконати цей підряд за 9 520 784 грн.

“Авакс проф” у процесі торгів запропонував виконати цей підряд за 5 184 100 грн. – саме такою була його остання пропозиція.

“Техно-Буд-Центр” у процесі торгів запропонував іще нижчу ціну – 3 960 112 грн.

Втім, перемога дісталася компанії “БМБуд”, яка запропонувала виконати цей підряд за 3 959 004 грн.

Щоправда, потім “БМБуду” іще довелося обгрунтовувати свою аномально низьку ціну, адже в процесі торгів вартість тендеру знизилася більш, ніж у 2 рази від очікуваної вартості.

Після подання обгрунтування цю компанію було визнано переможцем конкурсу і 18 лютого замовник уклав договір з ТОВ “БМБуд” на експлуатаційне утримання автомобільних доріг місцевого значення Козівського району на 2021 рік.

Сума угоди – 3 959 004 грн.

Нагадаємо, цього року компанія “БМБуд” також займатиметься експлуатаційним утриманням місцевих доріг у Бережанському районі, який є сусіднім із Козівським.

Слід зауважити, що при проведенні тендерів на утримання місцевих доріг використовують іще старий адміністративний поділ Тернопільщини на райони.

Компанія ТОВ «БМбуд» у 2018 році “прославилася” на всю Україну через скандал із дробленням тернопільських доріг на 40-метрові ділянки. Таким чином Тернопільська САД під керівництвом Богдана Юлика тоді уникла проведення відкритих торгів і віддала «БМБуду» 177 підрядів на загальну суму 27 млн грн.

Читайте також:
Тернопільська фірма виграла 411 мільйонів гривень на утримання доріг Івано-Франківщини

Коментувати

Попередня стаття

Легенди футболу: дворазовий володар “Золотого м’яча” Роналдо

Наступна стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 28 лютого