“Глобал Білд” виграв тендер на утримання місцевих доріг Тернопільського району на 2021 рік

ремонт доріг, новини Тернопільщини

Фото ілюстративне

У 2021 році експлуатаційним утриманням доріг місцевого значення Тернопільського району займатиметься компанія “Глобал Білд Інжиніринг”.

Управління капітального будівництва Тернопільської ОДА нещодавно підписало договір на експлуатаційне утримання автомобільних доріг місцевого значення Тернопільського району на 2021 рік.

Угоду на суму 4 999 000 гривень  укладено із Товариством з обмеженою відповідальністю “Глобал Білд Інжиніринг”. Про це повідомляється у системі “Прозорро”.

Для участі у тендері на утримання місцевих доріг Тернопільського району подавали свої пропозиції 4 тернопільські компанії – “БМБуд”, “Глобал Білд Інжиніринг”, “Техно-Буд-центр” і “Авакс-проф”.

Очікувана вартість на виконання робіт, яку пропонував замовник – 10 861 500 гривень з ПДВ.

Під час аукціону учасники дуже жваво торгувалися, у результаті чого кінцева вартість тендеру знизилася більш як у двічі.

Так, компанія “БМБуд” запропонувала виконати цей підряд за 10 318 425 грн – саме такою була остаточна її пропозиція.

Товариство “Авакс-проф” запропонувало виконати цей підряд за 7 060 000 грн.

Компанія “Техно-Буд-Центр” запропонувала іще нижчу ціну – 5 000 000 грн.

Втім, перемога дісталася компанії “Глобал Білд Інжиніринг”, яка запропонувала виконати цей підряд за 4 999 000 грн., а це лише на 1000 грн. менше від пропозиції найближчого конкурента.

Отож, 18 лютого замовник уклав договір з ТОВ “Глобал Білд Інжиніринг” на експлуатаційне утримання автомобільних доріг місцевого значення Тернопільського району на 2021 рік.

Сума угоди – 4,999 млн. грн.

Слід зауважити, що при проведенні тендерів на утримання місцевих доріг використовують іще старий адміністративний поділ Тернопільщини на райони.

ТОВ “Глобал Білд Інжиніринг” зареєстроване у Тернополі за вул. Вербицького, 4, оф. 218. Основний вид діяльності компанії – будівництво житлових і нежитлових будівель. З поміж іншого компанія також займається будівництвом доріг і автострад.

Читайте також:
“Глобал Білд” виграв тендер на утримання місцевих доріг Кременецького району на 2021 рік

Коментувати

Попередня стаття

Тернопільському міському стадіону присвоїли ім’я Романа Шухевича

Наступна стаття

Погода на Тернопільщині у вихідні: без опадів та з коливанням температур