Служба автомобільних доріг оголосила тендер на ремонт дороги Гримайлів-Сатанів

м. Сатанів. Початок дороги на Гримайлів

м. Сатанів. Початок дороги на Гримайлів

Хороші новини для мешканців Гусятинщини – дорогу Гримайлів-Сатанів відремонтують іще у цьому році.

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області оголосила тендер на поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Т-09-03 Галич-Підгайці-Сатанів.

Тендерна пропозиція по ремонту дороги Т-09-03 Галич-Підгайці-Сатанів 107+000 км – 132+100 км оголошена у системі Прозорро вчора, 5 травня.

25 кілометрів вказаного автошляху – це орієнтовно від села Гримайлів колишнього Гусятинського району і до міста Сатанів Хмельницької області.

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій для охочих взятися за цей підряд – 7 червня 2021 року.

Аукціон з розгляду тендерних пропозицій запланований на 13 липня 2021 року.

Очікування вартість виконання робіт, яку пропонує замовник, –  483,414 млн. грн. Втім, у процесі відкритих торгів вартість робіт може дещо знизитися.

Згідно з умовами тендеру, ремонтні роботи мають бути виконані у термін не пізніше, ніж 31 грудня 2021 року. Тобто відремонтувати дорогу Гримайлів-Сатанів мають до кінця цього року.

Дорога у селі Волиця. Вересень 2020 р.

Дорога державного значення Т-0903 (Галич-Підгайці-Сатанів) з’єднує три області – Івано-Франківську, Тернопільську та Хмельницьку.

Автомобільний шлях бере свій початок у місті Галичі Івано-Франківської області і далі проходить територією трьох колишніх районів Тернопільщини – Підгаєцького, Теребовлянського і Гусятинського. Завершується траса на початку міста Сатанів Хмельницької області, яке розташоване відразу за Збручем на кордоні із Тернопіллям.

Детальний маршрут траси Т-0903: Галич-Підгайці-Надрічне-Тютьків-Теребовля-Гримайлів-Сатанів.

Загальна протяжність траси – 132 км, із яких близько 15 км територією Івано-Франківської області, решту територією Тернопільської області.

Минулого року ремонт даної траси здійснювали у межах Івано-Франківської області. На Тернопільщині ремонт траси Т-0903 починатимуть з кінця, беручись за останню її ділянку, однак у цьому є логічне пояснення.

Ділянка дороги Гримайлів-Сатанів є найбільш знищеною, тому є потреба у першу чергу саме її і відремонтувати.

Читайте також:
Дорога Гримайлів – Сатанів: “червона зона” для автомобілістів (ФОТО, ВІДЕО)

Коментувати

Попередня стаття

Напад на ветерана АТО з Тернопільщини: Аваков назвав підозри необґрунтованими

Наступна стаття

Игра в казино на реальные деньги с выводом призов