Огляд Ford Kuga

Третя спроба Форда на Kuga, мабуть, поки найкраща. Остання версія сімейного позашляховика поєднує відмінну динаміку водіння з корисними бортовими технологіями, хорошим комплектом безпеки і великий практичністю.

Купити форд куга пропонує не так багато місця, як його найближчі конкуренти, але загальний пакет залишається привабливим. Завдяки наявності ефективних підключаються гібридних моделей і конкурентоспроможними цінами у всьому діапазоні, Kuga пропонує виняткову цінність для захоплених водіїв, яким потрібно трохи більше місця для сім’ї.

Про Ford Kuga

Побіжний погляд на родовід Ford Kuga показує, що позашляховик першого покоління був трохи більше, ніж Ford Focus з високою посадкою. Тим не менш, це було добре і означало, що покупці ставилися до управління в стилі хетчбека, отримуючи при цьому додатковий простір і практичність більшого п’ятидверного сімейного автомобіля.

Виріс трохи кругліше в своєму середньому віці і в умовах зростаючої конкуренції з боку таких виробників, як Peugeot 3008, Renault Kadjar і Kia Sportage, Kuga щосили намагався залишити свій слід. Нудний зовнішній вигляд, стомлена техніка і втрата різкої динаміки руху не допомогли його справі.

Остання тріщина Ford в Kuga в самий раз. Виробник сконцентрував свою увагу на всіх правильних напрямках, надавши Kuga привабливий зовнішній вигляд, гідний рівень стандартної комплектації, ефективний діапазон двигунів і надійні стандарти безпеки. Він теж непогано їздить.

Kuga третього покоління заснований на платформі Ford C2, тому він розділяє її основи з хетчбеком Focus. Їзда і керованість знову стали відмітними рисами Kuga, і водіння можна отримати більше задоволення в порівнянні з такими конкурентами, як Toyota RAV4, Honda CR-V і Hyundai Tucson.

Група VW пропонує розумне, але досить м’яке тріо Tiguan, Skoda Karoq і SEAT Ateca, в той час як є також лівий вибір Mazda CX-5 або завжди популярний Nissan Qashqai.

Ford зберіг лінійку двигунів досить простий. Бензиновий двигун доступний у вигляді 1,5-літрового двигуна EcoBoost потужністю 148 к.с., а також 1,5-літрового дизельного двигуна потужністю 118 к.с. і більш потужного повнопривідного 2,0-літрового дизельного двигуна потужністю 187 к.с.

Для тих, кому важлива ефективність, Kuga також пропонує на вибір 2,0-літрову 148-сильну дизельну версію з помірно-гібридною технологією, 187-сильний повногібридний варіант з більшою батареєю або 2,5-літровий бензиновий підключається гібрид потужністю 222 к.с. модель.

Всі бензинові та дизельні автомобілі в стандартній комплектації поставляються з шестиступінчастою механічною коробкою передач, за винятком дизельного варіанту потужністю 187 к.с., який має восьмиступінчастою автоматичну коробку передач (опція для дизеля потужністю 118 к.с.). Повногібридний і підключається гібрид використовують варіатор.

Коментувати

Попередня стаття

Поліція розшукує безвісти зниклого жителя Теребовлянщини (ФОТО)

Наступна стаття

Поїзд далі не їде: під Тернополем спіймали водія тепловоза, який зливав із баків пальне