У Золотниківській ОТГ цього року відремонтують дві дороги – до Бурканова і Багатківців

село Золотники

У Золотниківській об’єднаній територіальній громаді цього року відремонтують дві дороги місцевого значення – до села Багатківці і до села Бурканів.

Так, 9 червня, відбувся аукціон з відбору кращих пропозицій на виконання поточного середнього ремонту дороги місцевого значення С201416 Золотники – Бурканів (окремими ділянками).

Як зазначається у системі Прозорро, перемогу у тендері на ремонт 3,5 кілометрів дороги місцевого значення Золотники – Бурканів здобула компанія “Глобал Білд Інжиніринг”.

Загалом для участі у тендері зголосилися 2 дорожніх компанії – “Авакс-проф” і “Глобал Білд Інжиніринг”.

Очікувана пропозиція замовника на ремонт 3,5 кілометрів даної дороги (окремими ділянками) – 5 812 495 грн.

Втім, у процесі торгів ця сума трохи знизилася.

Перемогу в аукціоні здобув “Глобал Білд Інжиніринг”, який запропонував виконати цей підряд за 5 731 400 грн.

Це на 29000 гривень менше від остаточної пропозиції “Аваксу” і на 81000 гривень менше від очікуваної пропозиції замовника.

А місяцем раніше був проведений аукціон  з відбору кращих пропозицій на виконання поточного середнього ремонту дороги місцевого значення С201412 (Городище – Зарваниця – Бучач) – Багатківці (окремими ділянками).

Перемогу у тендері на ремонт 4,4 кілометрів дороги місцевого значення до села Багатківці також здобула компанія “Глобал Білд Інжиніринг”, яка запропонувала нижчу ціну від конкурента – 838 050 грн.

Згідно з умовами тендерів, поточний середній ремонт доріг місцевого значення С201416 Золотники – Бурканів і С201412 (Городище – Зарваниця – Бучач) – Багатківці має бути виконаний до 31 грудня 2021 року.

Автошлях С201416 Золотники – Бурканів – це дорога місцевого значення, яка проходить від Золотників і вздовж через усе село Бурканів. Сам же Бурканів розташований поблизу траси Городище – Зарваниця – Бучач.

Автошлях С201412 (Городище – Зарваниця – Бучач) – Багатківці – це дорога місцевого значення, яка починається від села Семиківці і тягнеться до Багатківців.

Обидві дороги перебувають у жахливому стані і потребують ремонту.

Нагадаємо, минулого року у Золотниківській ОТГ відремонтували дорогу з Вишнівчика до Котузова. Очікується, що наступного року, в залежності від наявності фінансування, буде відремонтовано іще 1-2 місцевих дороги Золотниківської громади.

Читайте також:
“Глобал Білд” виграв тендер на ремонт дороги Семенів – Ласківці

Коментувати

Попередня стаття

День на Євро – 13 червня: результати, анонси і прогнози букмекерів

Наступна стаття

Робота у Бучачі: що пропонують у червні та скільки готові платити