“Авакс-проф” виграв тендер на ремонт дороги Андрушівка – Стіжок

дорога Андрушівка Стіжок

Проведено аукціон з відбору кращих пропозицій на виконання поточного середнього ремонту дороги місцевого значення С-201703 Андрушівка – Стіжок.

З першої спроби аукціон з відбору кращих пропозицій на виконання ремонту дороги Андрушівка – Стіжок не вдалося провести, оскільки для участі у ньому зголосилися менше, ніж дві компанії. Тому управління капітального будівництва Тернопільської ОДА, яке є замовником виконання робіт, оголосило повторний аукціон і з другої спроби він таки відбувся.

Як зазначається у системі Прозорро, перемогу у тендері на ремонт 4,3 кілометрів дороги місцевого значення С-201703 (окремими ділянками) здобула компанія “Авакс-проф”.

Загалом для участі у тендері зголосилися 2 дорожніх фірми – “Авакс-проф” і “Глобал Білд Інжиніринг”.

Очікувана пропозиція замовника на ремонт даної дороги на ділянці км 3+900 – км 7+200 (окремими ділянками) – 3 840 040 грн.

У процесі торгів ця вартість виконання робіт трішки знизилася.

Найнижчу суму запропонувала компанія “Авакс проф” – 759 000 гривень. Це на 56 000 гривень менше від пропозиції конкурента – компанії “Глобал Білд Інжиніринг” і на 81 000 гривень менше від очікуваної пропозиції замовника.

Аукціон було проведено 27 серпня, а 2 вересня відбулося підписання договору між замовником та переможцем торгів.

Згідно з умовами тендеру, поточний середній ремонт на ділянці км 3+900 – км 7+200 (окремими ділянками) дороги місцевого значення С-201703 має бути виконаний до кінця цього року.

Дорога місцевого значення С-201703 Андрушівка – Стіжок знаходиться в межах колишнього Шумського району. Загальна протяжність шляху – 30,5 км.

Василь СОЛТИС

Читайте також:
Оголошено тендер на ремонт дороги Т-20-08 Шумськ – Великі Дедеркали

Коментувати

Попередня стаття

Екс-голова Козівського районного суду за хабар отримав 6 років позбавлення волі

Наступна стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 3 вересня