“Техно-Буд-Центр” виграв тендер на ремонт дороги Гримайлів – Гусятин – Борщів

Гусятин

23 вересня відбувся аукціон з відбору кращих пропозицій на виконання поточного середнього ремонту дороги державного значення Т-20-02 Тернопіль – Скалат – Жванець.

Як зазначається у системі Прозорро, перемогу у тендері на ремонт дороги державного значення Тернопіль – Скалат – Жванець (окремими ділянками) здобула компанія “Техно-Буд-Центр” (ТБЦ).

Загалом для участі у тендері зголосилися лише дві дорожніх фірми – тернопільський “Техно-Буд-Центр” і компанія з турецькими інвестиціями “Онур Конструкціон Інтернешнл”.

Очікувана пропозиція замовника на ремонт даної дороги – 1,697 млрд. грн.

У процесі торгів ця сума трохи знизилася. Перемогу в аукціоні здобув “Техно-Буд-Центр”, який запропонував виконати цей підряд за – 1,672 млрд. грн.

Це на 8 мільйонів гривень менше від остаточної пропозиції “Онуру” і на 25 мільйонів менше від очікуваної пропозиції замовника.

Аукціон спочатку був запланований на 5 жовтня, однак потім замовник, Служба автомобільних доріг у Тернопільській області, змінила умови і торги було проведено у четвер, 23 вересня. Тепер очікується підписання договору між переможцем та замовником.

Згідно з умовами тендеру, поточний середній ремонт дороги державного значення Тернопіль – Скалат – Жванець (окремими ділянками) має бути виконаний до 31 грудня 2022 року.

Як пояснили Тернополісу у Службі автомобільних доріг у Тернопільській області, за умовами цього тендеру планується відремонтувати дві ділянки загальною протяжністю 58,16 км – це від Гримайлова до Гусятина і від Колиндян до Борщова.

Тендер перехідний, тобто роботи будуть розпочаті іще цього року і закінчуватимуть їх вже у наступному.

Нагадаємо, наразі “Техно-Буд-Центр” завершує ремонт дороги Т-20-02 на ділянці Смиківці – Гримайлів.

А днем раніше ця ж компанія виграла тендер на ремонт 95-ти кілометрів дороги Т-09-03 Підгайці – Галич – Сатанів на ділянці Підгайці – Теребовля – Гримайлів. Цікаво, що конкурентом у цьому аукціоні у ТБЦ теж був турецький “Онур”.

Василь СОЛТИС

Читайте також:
Спортивні товари: як правильно вибрати і де вигідно купити

Коментувати

Попередня стаття

У Кременці п’яний водій на “Жигулях” не розминувся з автомобілем “Рено”

Наступна стаття

На Лановеччині водій ВАЗу збив жінку, яка їхала на велосипеді (ФОТО)