“Техно-Буд-Центр” виграв тендер на ремонт частини дороги Острог – Кременець

Шумськ

Відбувся аукціон з відбору кращих пропозицій на виконання поточного середнього ремонту дороги державного значення Р-26 Острог – Кременець.

Як зазначається у системі Прозорро, перемогу у тендері на ремонт автомобільної дороги державного значення Острог – Кременець на ділянці 38,3 км – 46,7 км здобула компанія “Техно-Буд-Центр” (ТБЦ).

Загалом для участі у тендері зголосилися лише дві дорожніх фірми – тернопільський “Техно-Буд-Центр” і ПрАТ Хмельницьке ШБУ №56.

Очікувана вартість виконання робіт, яку пропонував замовник, –  317,4 млн. грн.

Перемогу в аукціоні здобув “Техно-Буд-Центр”, який запропонував виконати цей підряд за – 312 668 900 грн.

Це приблизно на 5 мільйонів менше від очікуваної пропозиції замовника і, що цікаво, лише на 19 гривень менше від остаточної пропозиції конкурента.

Аукціон спочатку був запланований на 8 жовтня, однак потім замовник, Служба автомобільних доріг у Тернопільській області, змінив умови і торги було проведено у вівторок, 28 вересня. Тепер очікується підписання договору між переможцем та замовником.

Згідно з умовами тендеру, ремонтні роботи на ділянці 38,3 км – 46,7 км (це поблизу Шумська) мають бути виконані до  31 грудня 2022 року.

Дорога Р-26 Острог – Кременець – це регіональна дорога державного значення, яка проходить територією Рівненської, Хмельницької та Тернопільської областей. Загальна протяжність шляху 70,3 км, із них 40 км – на Тернопільщині.

Нагадаємо, наразі “Техно-Буд-Центр” завершує ремонт дороги Т-20-02 на ділянці Смиківці – Гримайлів.

Минулого тижня “Техно-Буд-Центр” виграв тендер на ремонт 95-ти кілометрів дороги Т-09-03 на ділянці Підгайці – Теребовля – Гримайлів і також виграв тендер на ремонт 58-ми кілометрів дороги Т-20-02 на ділянках Гримайлів – Гусятин і Колиндяни – Борщів. Загальна сума по цих двох тендерах становить близько 4 млрд. грн.

Василь СОЛТИС

Читайте також:
Борщівський спиртзавод продадуть з аукціону. Стартова ціна – 28 мільйонів гривень

Коментувати

Попередня стаття

Бережанські поліцейські викрили на крадіжці грошей 24-річну жительку Козови

Наступна стаття

Робота у Шумську: свіжі вакансії за вересень