“Авакс Проф” виграв тендер на ремонт дороги Капустинці – Синява

тендер

Відбувся аукціон з відбору кращих пропозицій на виконання поточного середнього ремонту дороги місцевого значення С-200615 Капустинці – Синява – Р-43.

Як зазначається у системі Прозорро, перемогу у тендері на ремонт автомобільної дороги місцевого значення Капустинці – Синява – Р-43 на ділянці від 0 до 8,4 км (окремими ділянками) здобула компанія “Авакс проф”.

Загалом для участі у конкурсі зголосилися лише дві дорожніх фірми – “Авакс Проф” і “Глобал Білд Інжиніринг”.

Очікувана вартість виконання робіт, яку пропонував замовник, –  6 860 361 грн. У процесі торгів вартість виконання робіт трохи знизилася.

Перемогу в аукціоні здобув “Авакс проф”, який запропонував виконати цей підряд за – 700 000 грн.

Це на 30000 гривень менше від остаточної пропозиції конкурента і на 160000 гривень менше від очікуваної пропозиції замовника.

Торги провели 12 жовтня і наразі очікується підписання угоди між замовником та переможцем торгів.

Згідно з умовами тендеру, ремонтні роботи мають бути виконані у термін до 31 грудня 2022 року.

Дорога Капустинці – Синява – Р-43  – це дорога місцевого значення в межах колишнього Збаразького району. Загальна протяжність шляху – 8,5 км.

Слід зауважити, що тендер на ремонт дороги Капустинці – Синява вдалося провести лише з другої спроби. Перший раз тендер було оголошено іще у червні цього року. Але тоді торги не відбулися у зв’язку з недостатньою кількістю учасників – до участі у конкурсі було допущено лише одну фірму, а повинно бути не менше двох. Цікаво, що серед двох компаній, яких не допустили до участі у тендері першого разу, був якраз і “Авакс проф”, який тепер здобув перемогу.

Коментувати

Попередня стаття

У жителя Заліщицької громади вкрали з автомобіля 75000 гривень

Наступна стаття

2,96 проміле: поблизу Підволочиська п’яний водій навантажувача заїхав у кювет і перекинувся